13 maj 2012

Tiden går fort när man har roligt!

Hej hopp!Det händer inte mycket på den här bloggen, mitt försök tidigare i våras att komma igång igen rann ut i sanden... Fast jag tycker det är lite synd att helt sluta att blogga så nu blir det några rader idag iaf ;))

Idag är det Linnéa-dagen så jag säger GRATTIS till min älsklingsdotter - och till mig själv för jag heter faktiskt också Linnéa. Namnet kommer från finaste farmor som även hon hade det som andranamn. Det ska bli spännande när jag väl kommer till hennes gren i släktforskningen att se om det finns fler Linnéor i släkten!

Nu var det länge sen jag såg dessa vackra blommor "live". Pappa hade ett specialställe långt inne i Risvedens djupa skogar dit han brukade ta en tur varje sommar då de små raringarna blommade och om man hade tur så kunde man få följa med! Pappa är borta och tillsammans med mycket annat värdefullt tog han med sig vetskapen om den snåriga vägen till Linnéans skogsglänta. Jag har försökt flera gånger att leta upp stället där man viker av men icke då! Det är stört omöjligt att hitta...  

Just nu tar jag en liten paus på sista jobbpasset för denna helgen, om fyra timmar bär det hemåt igen och imorgon är det ledig måndag. Jag hoppas att det solia och vackra vädret håller i sig då för nu när jag väl har kommit igång i trädgården så finns det tusen idéer att förverkliga :D

Lite nytt har det hänt sen sist men jag tänker att jag pysslar ihop en liten bildkavalkad till imorgon för att uppdatera er lite så är vi väl nästan ikapp sen?

Ha en skön söndagskväll där ute!

Kram Allis

2 kommentarer:

Bitte sa...

Hej fina du!

Vad roligt att hitta ett nytt inlägg från dig! :-) Jag har inte heller haft speciellt mycket tid för bloggen den senaste tiden, det är svårt att hinna med den när man har två heltidsjobb (!).

Grattis i efterskott på namnsdagen! :-) Linnea är både ett fint namn och en söt blomma som jag aldrig har haft förmånen att se på riktigt. Jag tror inte att den växer häruppe i norr...?

Ha en fortsatt fin vecka!

Många kramar
Bitte

färgtrappan sa...

Hej Allis!
ja nu var det längesedan som även jag skrev inlägg och kikade runt hos andra, tiden går ju så fort!

Linnéa är ett favoritnamn även hos mig. Det hette min lilla mamma som andranamn och dottern har fått en del av det namnet.
Grattis i efterskott!

Ha en härlig helg
önskar Maja :)