10 december 2011

På hemvägen

Hej på er!
Tänkte bara passa på att önska er en trevlig helg och en fin tredje advent med några bilder från Göteborg nyss, på väg mot bussen hem från mitt lördagspass.
Äntligen har stormen bedarrat och regnet tagit en ledig lördagskväll, väldigt vackert med alla ljus nu när det gick att se sig omkring ;))
Värre var det igår då det bjudits in till julbord på Villa Belparc i Slottskogen ... Inte lätt att ta sig varken dit eller hem i stormbyar uppemot 30 ms, översvämningar, trafikkaos m.m. Men skam den som ger sig ;D Trevligt var det och första gången som jag fick följa med, i egenskap av fast anställd, så då skulle det väl varit sjutton också om lite oväder skulle satt stopp för ett rejält skrovmål!
Nu hoppas vi på lugnt och fint väder ett tag så alla får njuta av advent även utomhus!
Kram Allias

10 kommentarer:

Lisa sa...

Åhh ser kung ut de där. Hoppas du hade det bra hjärtat. Njää jag vet nog inte alltid vad jag gör med de gör inget..Hahhaa. Ha en fin vecka..

Kram lisa

barbrok sa...

Nu blir man ju jättenyfiken i en strut.....jobbar du i Göteborg och bor i Finland?? Fast det har ju inte jag med att göra, hihi!
Kram och ha en trevlig luciakväll!

barbrok sa...

Hm, nu är jag ju helt snurrig!!! Vet ju var du bor och blandade ihop dig med Anneli........usch, undrar hur man tar bort kommentarer man skrivit där tangenterna slunkit iväg....

Snäckskalsdalen. sa...

Den fina staden. Hoppas den inte blåst och regnat bort helt vid det här laget, för nu är det inte roligt väder alls.
Agneta kram

Elzie sa...

Jättefina kort. Nej, inte kan "lite" blåst stoppa en från sånt, haha. Men skönt är det att det slutat blåsa så kraftigt. Börjar bli trött på all blåst nu.
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Elzie sa...

GOD JUL!
Kram Elzie

Bitte sa...

Kikar bara in som hastigast för att önska dig och de dina en riktigt God och fröjdefull Jul! :-)

Många varma julkramar
Bitte

Jejje sa...

Mysiga bilder,ja vilket tokigt väder det varit.Tydligen ska en ny storm komma.......hoppas vi inte behöver träffa den stormen/kramar jejje

Bitte sa...

Kikar bara in för att önska dig en God fortsättning på det nya året! Hoppas att 2012 för med sig många spännande upplevelser och möjligheter :-).

Många kramar
Bitte

Anonym sa...

Jag vill också önska dej en god fortsättning !
Du är inlagd bland favoriternas exklusiva skara i bloggappen i mobilen:-)

Marie Thorstensson, Osby