04 augusti 2011

Hej alla ni fina i Blogglandia!


Tog mig visst en liten bloggpaus igen ;))

Så blir det när det är den vackraste svensk sommar, det gäller att passa på att njuta och så jobba lite där emellan - då blir det inte så mycket tid att sitta vid datorn!Men idag är jag ledig och tar mig en sovmorgon och slappar/hemmadag!

Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ägna den åt, får suga på det lite medan jag smuttar på den andra muggen kaffe och läser ikapp mig hos er.


Igår var jag också ledig och fotot ovan är från då.

Vilken dag!!

Ni skulle varit med allihopa på den heldag och kväll då jag firade födelsedag med en utflykt till en plats som ligger mig varmt om hjärtat, Visingsö. Att jag dessutom fick sällskap av barnen med sambo/make (:D) och Pips goa föräldrar och bror gjorde att det blev den absolut bästa sommardagen som jag tillbringat där.


Där är så vackert, jag skulle kunna rada upp allt som bidrar till göra denna ö till den oas som det faktiskt är men det kommer ändå inte ge er rätt bild så jag säger istället - åk dit en solig sommardag och se allt det vackra och njut av lugnet som infinner sig så fort man kommer i land i hamnen.


Kamerabatteriet tog ju givetvis slut efter ett par foton men jag har gjort en beställning av dottern så det kommer snart en fotokavalkad från Öa ;))


Ha nu en underbar dag!


Kram Allis

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis i efterskott, vilket bra sätt och fira genom och ta båten och åka ut. Du fyller år rätt årstid.
Ha en fin sommardag
Kramar
AnnaMaria

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar lite i efterskott!
Att resa iväg är min melodi också, jag har hellre kalas en annan dag!
Agneta kram

cat sa...

Oj, GRATTIS i efterskott. Det va en fin utflykt ni fick!

Tack för dina kommentarer, jo vi får satsa på bad nästa år. Hade regn varje dag på min semester.... har inte badat än i år och det är väl tveksamt om det blir något.

Facebookprofilen kommer jag inte exakt ihåg hur jag gjorde, i fliken "Profil" till vänster längst ner under "Vänner" finns en länk "Skapa profillänk på din webbplats". Jag tror att jag följde de instruktionerna, jag tror att man fick en HTML-kod.
Sen går man in på design och lägger till HTML och klistrar in den HTML-koden som Facebook skapade.

Jag är inte helt 100 på hur jag gjorde,men jag hoppas att det funkar för dig. Ha de gott. Kram, Catarina

Lisa sa...

STORT grattis i efterskott till dig och ha de så underbart skönt..


Kram Lisa

LisaMatilda sa...

Härlig födelsedagsutflykt! Grattis!