05 augusti 2011

Fredag, AW och jobbhelg ;)

Godkväll!
Tack för fina grattishälsningar!
Är nyss hemkommen efter en lååång arbetsdag som började åtta imorse och slutade klockan 17. Velade lite hit och dit under dagen innan jag bestämde mig, strax innan arbetsdagens slut, för att möta upp kollegor och några andra en timma senare för en "After Work" i Vasastan.


Så det blev alldeles lagom med en timmes strosande längs kanalerna i stan i min ensamhet för att rensa huvudet, ladda om och sen ta några glas vin i gott sällskap på en uteservering (alldeles för) nära jobbet. Men kul var det att träffa några kollegor, göra lite nya bekantskaper och sen åka hemåt. Turisterna vinkade så glatt från Paddan i sina regnponchos ;))


Antar att en del av er firar de sista dagarna av semestern medan andra, som jag, har jobbat hela sommaren och nu börjar närma sig en välförtjänt ledighet...


Härom dagen bokade vi den första av tre inplanerade resor - den sista augusti åker vi en vecka till(baka till) vårt älskade Santiago d C och det ska bli så härligt att äntligen återse alla välbekanta gator, ansikten och favoritställen.Fattar ni eller? En hel vecka ska jag bara insupa atmosfären, miljöerna, parkerna, prata spanska med den gamla tanten på vårt stammisfik, skoja med makens fd arbetskamrater m.m.m.m.........Och det bästa av allt - älsklingsdottern och favvosvärsonen ska bo här hemma under tiden och tar hand om allt och alla!!Det är lyx det!


Sov gott och kramar från Allis!

4 kommentarer:

Anette sa...

Härligt att du får lite ledigt efter hela sommaren :)
Kul att åka iväg o träffa gamla vänner.
Ha de så bäst.
Kramen Anette

Lisa sa...

Hej gumman..Ja det låter helt underbart att få fara iväg sådär. Önskar dig en ljuvlig resa. Och skönt att veta att nån tar hand om hemmet också. Ha nu en skön lördag med..

Kram Lisa

Snäckskalsdalen. sa...

Kära gamla stad! Vad vore Gbg utan sina kanaler....
Och så härligt att åka till Spanien och allt det vackra!
Agneta kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mysigt och sitta på en uteservering i Göteborg med glada arbetskamrater. Och så roligt med inplanerade resor, den första låter så jättekul.
Varm kram
AnnaMaria
Ps, jag hade flyväst, skrev nog lite luddigt där.