01 juli 2011

Välkommen Juli!

Hej alla fina!


Oj vad tiden rasslar iväg när man har roligt :D


Redan fredag, ny månad och flera lediga dagar till - det gillar jag!


När jag slutade mitt nattpass mitt på dagen i måndags så blev jag kidnappad av Herr Larsson och Mynta som bestämt sig för att ledigheten skulle inledas med just LEDIGHET och inget annat ;))Han vet ju vilka planer jag gjort inför veckan (och anade nog lite av stressen...) så han hade packat bilen och alltså rullade vi söderöver längs kusten i sakta mak, för att slutligen hamna i Torekov - så vackert!!

Kanonväder och riktigt gott att komma iväg på en liten utflykt och bara vara en stund, att varva ner... Plockade en utslagen kaprifol och gick och luktade på den hela tiden medan jag njöt av allt vackert :D


Efter en natt i en trevlig stuga på Torekovs Camping åkte vi till målet för resan, Norrvikens Trädgårdar i Båstad, en plats som jag länge pratat om att åka och besöka i många år nu - tur att Herr Larsson håller koll på vad jag tjatar om ibland! :D


Ett besök rekommenderas varmt, otroligt vackert och dessutom är hundar välkomna! *gilla*
(Nu blev det inte så många bilder härifrån som jag hade önskat eftersom bilduppladdningen av flera bilder åt gången strulat till det ett par gånger.. *grrr*... men det kommer)Efter en kväll på klipporna med utsikt över Hallands Väderö, i solnedgången, med lite vin och filosoferande är batteriera fulladdade igen och det var skönt att åka hem och sätta igång att greja här hemma.


Idag anländer våra första B&B-gäster för sommaren och det ska bli spännande men mer om det imorgon för nu ska det städas och fixas iordning, köras skräp till tippen, målas och lagas mat ;))

Ha en alldeles underbar fredag!


Kram Allis

3 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Åh vad härligt det låter och vilka fina bilder. Älskar den första med muren. Hoppas du hittade fina saker i Danmark till ditt kök. Ha nu en riktigt skön helg!
Kram Pia

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken överraskning och så njutbart och vilka fina bilder du tagit. Man får ha hundar med på Norrviken, storartat, det gillar jag att höra, kanske vi skulle ta oss en tur framöver!
Agneta kram

hemma hos lilla mej sa...

Vad härlig överraskning.Bara så skoj.Underbara bilder.Ha nu en mysig fredag.Kraaam Rita ♥