03 februari 2011

Hej ni fina!
Återigen tack för att ni är så otroligt omtänksamma och skickar så fina ord, tankar och kramar!
Den första/värsta chocken har börjat lägga sig och jag börjar kunna fokusera och tänka på annat igen för jag vet ju att han har det bra. På nåt underligt vis går livet vidare... Bara av att kika runt hos er ger lite hopp - om att våren är på väg, om att det finns massor av fint och vackert att njuta av så det fortsätter jag med lite sporadiskt framöver.
Det är väldigt dåligt med bilder här, har inte haft uppe kameran på en vecka nu och inte heller har det känts som att det funnits något att fota heller nu när det mest varit grått och de smältande snöhögarna är skitiga och fulla av allt möjligt skräp - det som göms i snö... ni vet?
Vi kände att vi ville komma bort lite grann, bryta av med lite annat men det var helt omöjligt att få till nån längre ledighet just nu, men om en vecka blir det iaf en långhelg i Köpenhamn! En av mina favoritstäder och det ska bli skönt att få en liten paus, särskilt som det fortarande är så intensivt och mycket att göra på jobbet.
Ett särskilt tack skickar jag även här till Marie i Osby utan blogg som ändå var så gullig och lämnade sin söta kommentar.
And I will also send a little "thank you" to Maria José who has a blogg which I, unfortunetly, can't reach. If you read this, please contact me again because it would be wonderful to chatt with you and to see where you live "neat by SdC" - a place on earth where I've left a bit of my heart ;))

Önskar er alla en underbar helg!
Kram Allis

3 kommentarer:

kattiiiiss sa...

Jag önskar dig en fin lördag.

Köpenhamn är en vacker stad. Då har du något trevligt att se fram emot snart.

Kram

Lysande ögonblick! sa...

En stor kram kommer lastat!

Jejje sa...

hoppas du haft det underbart i köpenhamn:)eller det är väl nu i helgen du åker.......-ha det bra i allafall:))här har vi så för*askat kallt.....-längtar till våren/kramar