22 oktober 2010

Fredag, vänner och ovänner...

Hej ni fina!
Hittade en så fin blogg då jag nu på morgonen som vanligt tassade runt bland bekanta och bekantas bekanta och kände att jag bara måste uppmärksamma och sprida vidare den otroligt fräcka stöld som Maria med bloggen Lilla Villa Vita råkat ut för.... Usch och fy för människor som inte kan skilja på ditt och mitt, säger jag bara och hoppas på detta sätt kan bidra till att sakerna kommer tillbaka igen!! Det är väl illa nog när det sker "vanliga" inbrott men om detta stämmer, att någon uttnyttjat bloggen som underlag för en planerad stöld då... ja ni fattar själva när ni läst!
Riktiga vänner är bland det viktigaste i mitt liv! En av dem kom på oplanerad fika, en vanlig vardagsförmiddag i veckan och hade med sig presenter!! Till mig!! Denna vackra sjal som min (j*la) kamera inte gör rättvisa men som är i en alldeles underbar mossgrön färg och enligt S "bara är jag", så gulligt. Och inte nog med det - hon har även suttit och knåpat ihop den mest ljuvliga ring, specialdesignad till mig!! (Som min j*la kamera inte heller lyckas ta nån vettig bild av men det kommer...) Som julafton mitt i regnrusket!! Snacka om att jag känner mig rörd och uppskattad.

En annan liten vän här hemma är katten Mongo som gärna hjälper till när jag ska städa ;)) Det blir liksom mer spännande när hon är hemma och får för sig att hon ska vara med - då kan vad som helst hända. Bli inte upprörda över hennes namn, det passar kanon för hon har nog någon liten katt-bokstavs-kombination...

Åsså var det då dags ja.... Igår på dagen snöade det, på kvällen när jag skulle ta mig till bussen efter jobbet stormade det och piskade småspik, löv, skräp och på sina håll både takpannor och byggnadsställningar - fast de senare klarade jag mig ifrån. Frost inatt och snö på marken när jag tassade ut med hundarna på morgonturen i trädgården - jaja, nu finns det ingen återvändo - bara att krypa upp i soffhörnet och drömma och planera om kommande sol och värme....


Önskar er en riktigt mysig fredag!

Kram Allis


Uppdatering: Själv jobbar jag i kväll och hoppas att jag får en stund över att kika runt hos er lite. För er som har frågat så finns alla mina inlägg från och om tiden i Santiago under etiketten "Spanien" längre ner i högerspalten och jag lovar att ta mig i kragen och berätta mer. Och jag har iof fyllt år men det var flera månader sen och då fick jag andra fina saker ;))

8 kommentarer:

färgtrappan sa...

Hej
Var inne på bloggen du skrev om och läste. Fruktansvärt. Förstår mig inte på att det finns såna som gör dessa saker. Märkligt beteende.

Du har en fin vän iaf som ger dig så fina presenter. Bara "sådär" eller har du fyllt år?

Igår höll vi som sagt att blåsa bort, oj oj oj. Det ser ut som en orkan har dragit fram på verandan såg jag nyss när jag släppte in Murre-Morris. Men någon snö har vi inte fått härute hos oss. Ännu.. ska väl tilläggas hmm.

Ha en härlig helg :)
/maja

Lysande ögonblick! sa...

Men usch så hemskt. Inte roligt. Och läskigt som tusan.

Åh. En oplanerad fika med kär vän. Finns det något bättre?

Trevlig helg Allis!

Solveig sa...

Huff, dette er skrekken når man blogger. Prøver ofte å tenke igjennom dette med at andre kan utnytte det en viser så offentlig, men det er jo skikkelig synd det skal være sånn!
For et nydelig skjerf du har fått deg! Helt etter mitt hjerte.
Ønsker deg en god helg og håper det ikke snøer så altfor masse!
Klem fra Solveig

Livskrafter sa...

Hej där
Så kul att du hittade mig så jag fick möjlighet att komma hit. Är hur intressant som helst här. Återkommer gärna. Är mer än intresserad av din resa Till Santiago de Compostela. Har du gjort något inlägg om detta eller så tro?
Ha en fin dag
Emma

Mycket annat & lite betong sa...

Usch, så hemskt att bli bestulen.
Jag tittade på ditt förra inlägg. Färdig vill man ju inte bli för vad ska man göra då? Vi håller också på i vår egen takt och har det lite som en hobby.

Trevlig helg!
Agneta

Helena, The Swenglish Home sa...

Nämen fy så fräckt! Alltså stölden som du hänvisar till och som jag just läste om. Det är ju baksidan med exponeringen via bloggarna, men man vill ju inte tro att människor är så fräcka!

Nå, desto härligare att läsa om din vän och de fina presenterna - så härligt för dig!

Önskar en trevlig och inte alltför kylslagen helg!
Helena, The Swenglish Home

Jejje sa...

jag kikade också in på bloggen du nämde.va hemskt.....hur kan nån göra så?
vilken fin present du fått.Härligt namn på katten.:))kram

Bitte sa...

Men fy vad man blir besviken på människor som tar saker som inte är deras! Vad tråkigt att din bloggvän blev drabbad!

Vilken underbar sjal du fick av din vän, och ringen var bara för underbar! Sånt blir man glad över, har du möjligen fyllt år den senaste tiden...? :-)

Jag tycker att Mongo var ett gulligt namn, namnet till trots ;-).

Ha en fortsatt fin kväll!

Många kramar
Bitte