26 oktober 2010

Jobbar och/eller lever

Hej ni fina!
Kände att jag bara måste slänga in ett litet inlägg så ni inte tror att jag gått i ide eller nåt... fast det har jag ju på sätt och vis ;))

Är sen i slutet av förra veckan inne i en intensiv jobb-period. Dels p.g.a att ordinarie personal har kurs denna veckan men också för att det är en massa omplaceringar i "huset" vilket gör att det ständigt saknas personal.

I vanliga fall så brukar det gå att ta nån stund "ledigt" emellanåt för att koppla av vid datorn eller så men sen i söndags har det varit fullt pådrag från morgon till kväll, mer eller mindre, så just nu blir det lite bloggtorka...
Men här får ni iaf en liten uppdatering av hösten i Gbg...

Det är ju så det är, periodvis är det hur lugnt som helst och allt flyter på i sin takt. Men så helt plötsligt kommer en "orolig" period då man knappt får ro att gå på toa...

Tog bilen idag då jag jobbat sen kväll och ska börja tidigt imorgon bitti igen och fick njuta en stund av Pustervik, Haga och solskenet innan det var dags att kliva in i "rövarkulan" igen ;))
Det gäller att ta vara på de ögonblicken som bjuds då man jobbar som man gör och ska ge järnet mellan 8 och 14 timmar varje dag och hemma är det ju bara att försöka hålla undan det värsta ;))
Men till helgen är jag helledig i tre dagar och ska bara ut på massa skoj OCH ha långmornar i morgonrocken med kaffet och bara gotta mig med att läsa om allt ni har haft för er sista tiden! *längtar*


Var rädda om er!


Kram Allis

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vackra bilder från storstan!
Jobba dig inte sönder och samman, bara!
Kram från Agneta

Jejje sa...

fina bilder:) det kan vara mycket vissa perioder.....men hoppas du får varva ner o mysa till helgen.....-i morgonrocken:))
Kram från norr

Anonym sa...

Vackra bilder!Hoppas att du kan varva ner när helgen infinner sig!
Kram från Hemmafixare

Anonym sa...

Njut av din helg! Fina bilder från Gbg, helst den med vattnet!
Hulda

Jenny sa...

Hej Allis!
Härliga bilder från "stan":)

Vilken fin header du har!

Kraam Jenny