05 juni 2010

Ledig!

Sällan har det varit så underbart att komma hem som igår eftermiddag!
Till mina älsklingar, min veranda och till sol och värme efter en nästan overklig vecka med det sista i skolan och massor av jobb eftersom det har varit personaldagar och som "gammal" vikarie hamnar ju automatiskt det mesta ansvaret då hos mig då resten av extrapersonalen är nya inför sommaren och därmed behöver en hel del coaching de med. Tack och lov har det, i stort sett, flutit på bra men med 3 avdelningar och 20 "killar" med alla sina behov och problem blir det ganska hektiska dagar kan jag lova. Så efter att ha jobbat från klockan nio i tordags morse till klockan 14 igår eftermiddag kan jag lugnt påstå att både kroppen och hjärnan behövde vila och Herr Larssons omsorger med mat och vin uppskattades enormt och kändes väl förtjänt ;))
Sen deckade jag tyvärr trots att jag helst ville sitta och kura tills skymningen sent la sig över oss... men ibland är vila och sömn det största behovet och det kommer fler tillfällen för de säger att sommaren ska stanna över helgen och jag är ledig tills på måndag eftermiddag!!
Och då ska det bli kul att jobba igen för det är verkligen ett toppenjobb och jag har aldrig under mitt långa arbetsliv fått mer uppskattning och beröm, både från kollegor och chefer, för ett väl förrättat arbete än här och det i kombination med den tillfredsställelse som arbetet med klienterna ger gör att det är lätt och roligt att ge järnet även under långlångpassen. Tack igen min käraste vän för att du "lurade" in mig på denna banan!
Näe, men vad jag tjatar! Nu ska jag ut i solen och inspektera ägorna och vad som hänt resp. inte hänt här på gruppboendet under min frånvaro ;))
Ha det helt underbart i solen mina kära vänner!
Kram Allis
Ps. Fotot är från i onsdagskväll, 22.30, då jag var på väg från jobbet till bussen hem - visst är det vackert i vår 2:a stad här på "framsidan" ? Ds.

9 kommentarer:

Monica sa...

Nu ramlar jag in....sitter & trycker & trycker & vips var jag här! Jätte trevlig Blogg! Tack för titten, återkommer.
Önskar dig en fortsatt skön Helg

Vit som snö sa...

Sånt är härligt när god mat o vin väntar när man jobbat sej helt slut! Låter ändå som att du tycker mycket om ditt jobb, det betyder ju mycket!
Kan bara hålla med- er stad är vacker!!!
Ha det gott!
Kram Cilla

LisaMatilda sa...

Ledigheten uppskattas kanske ännu mer när man har jobbat mycket och länge! Det är då som man verkligen njuter...
Ha det skönt!
Kram

Mejrams! sa...

Då hoppas jag att du har fått en stunds vila nu i helgen! Vackert foto på staden./Kram Merja

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar, Allis! Det høres ut som om du virkelig fortjener dine fridager etter en slik strevsom periode! Visst kan en ha det flott på jobb selv om det er travelt, men det er da så mye annet som skal skje utenom jobben også nå i juni:o)))) Her står avsluttningene på skole og fotballturneringene i kø - jammen godt det snart er ferie:o))

Ønsker deg flotte dager i solen, min venn.
Klem fra Solveig

Gunilla sa...

Hej Allis.

Du verkar vara en riktigt omtyckt person och det har du säkert gjort rätt för när du verkar jobba så mycket.
Jättetrevligt att du kikade in hos mig.
Ha en fortsatt fin vecka
Kramen/Gunilla

Anonym sa...

Så fint att du har herr Larsson som pysslar om dig! Det behöver vi kvinnor också, lite ompyssel! Det gäller att ha tur ibland med att få en bra karl!
Hulda

Möllebacken sa...

härligt att ha hittat rätt i sitt arbetsliv. Och att bli uppskattad, för det är viktigt.
Och det blir ju det ultimata när man har en man som tar hand om en när man kommer hem.
Ha det gott!
Kram Pella

färgtrappan sa...

Hej :)
Oj vilket långt arbetspass... Skönt att höra att du trivs så bra och att man blir så ompysslad hemma efteråt. Då är det ju inte konstigt att man däckar lite...;)

En underbar bild på vår vackra stad, dit ska jag imorrn igen å jobba.

Ha det fint :))