18 juni 2010

Jippie, ett sista natt pass och sen ska jag vara ledig i nästan en vecka och det ska bli så skönt!
Veckan har milt sagt varit fullspäckad från morgon till kväll både hemma och här på jobbet. Lite tråkigheter på hemmafronten men det mesta har löst sig och annat blir nog väldigt bra på sikt. Hjärnan känns lite kokt men humöret är på topp och det finns så mycket roligt att se fram emot, jag ska berätta mera efter helgen ;))
Det var inte lätt att få till en bra bild på pionen i blåsten men den fixade att vara som vackrast i onsdags på min lediga dag och jag var så glad att jag hade den att titta på då jag nästan konstant hade telefonen vid örat för att reda ut en mycket märklig "härva" där hemma....
Även min vita rosenbuske som en gång i tiden fick flytta med mig hit till Elmåsen har stått i sin fullaste prakt och piggat upp mig när det emellanåt varit lite väl tröttsamt tjöt. Och min älskade Herr Larsson har idag lagat gräsklipparen så imorgon ska jag hem och klippa gräs och göra helg/ledighetsfint i trädgården.

Och det blir nog ett glas vin tillsammans med honom i den ljuvliga rosendoften för att fira att det är "barnfritt" där hemma igen... Tänk vad mycket det finns att glädjas åt ändå!
Ha en riktigt skön helg!
Kram Allis

2 kommentarer:

Viola sa...

Så synd att det inte funkade, hoppas du kommer senare i sommar, hade faktiskt besök utav två andra bloggare idag, så himla roligt att få träffa sina bloggvänner...ha en fin vecka, kramen

Anonym sa...

Menmen, inte ska du klippa gräs! Karlgöra, säger jag, helst om tråkiga svettiga uppgifter, hihih... Och hoppas tråkigheterna är ur världen nu, så att du kan njuta av sommaren.
Hulda