02 maj 2010

God söndagsmorgon!

Det verkar bli en riktigt vacker vårsöndag idag - härligt! Plugg och diverse pappersarbete som måste bli klart idag får nog utföras på verandan tror jag - och lite pyssel i trädgården där emellan ;))

Fyndade en tavla till gästtoan i fredags, visst passar den perfekt? Det är så roligt när man springer på just den prylen, då blir uttrycket "den som väntar på nåt gott..." så sant helt plötsligt. Nu är det bara ljuslampetter och en taklampa kvar att snoka reda på.

Ibland går det inte att motstå en vacker bukett och dessa ljuvliga rosor, gerbera och hortensian fick följa med hem och förgylla min helg.
Bara ett störande inslag här hemma just nu..... alla fönster som ovillkorligen måste tvättas!! Och det är ingen favoritsyssla för mig precis men nu går det inte att ignorera detta längre - tror jag får ta en vårpromenad att styrka mig med inför detta tunga arbete!
Hur gör ni? Tar alla på en gång eller ett par då och då? Fönster alltså ;))

Ha en härlig söndag!

Kram Allis


3 kommentarer:

färgtrappan sa...

Ja, vilken härlig söndag det har varit :) Underbart!
Tvätta fönster är inte heller min favvosysselsättning. Jag tar nog lite då och då...vi har innanfönster som ska ut men det är för tidigt att ta ut dem ännu, så därför kan man liksom inte tvätta "hela" fönstret på en gång.
Trädgården är roligare att greja i. Där har det grävts bort en hel del hallonbuskar idag, körts röjsåg och maken sågade visst ner några träd också...ssschvuung, så var de borta. Men det var bra, vi har lite för många träd.

Fin tavla du hittade till badrummet, visst är det härligt när man hittar en grej och man vet var man ska ha den direkt? :)

Ha det gott

LisaMatilda sa...

Visst visade sig vårvädret från sin bästa sida igår, hoppas att det blir lika fint idag!
Fönster är inte roliga, brukar tänka att så länge man kan se ut genom dem så är det ingen riktig kris...!

Ha en skön måndag!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu har allt våren kommit! Underbara bilder.
Jag har lagt till mig som följare av din blogg!
Kram
Agneta