29 april 2010

50-tal och illgrönt

Jag fortsätter på gårdagens tema med gamla bilder och valde denna för att ge lilla mamsen lite upprättelse. Här är hon så förberedd man kan bli inför en studiofotografering - på sin bröllopsdag för snart 55 år sedan ;)) Hon var då 20 och pappa skulle snart fylla 30, är de inte helt underbara?
Jag undrar vad de hade för drömmar då och om det blev så som de ville med sitt gemensamma liv?

Okej det blev lite snett och vint idag, kortet som jag tog för en stund sedan men det får ni stå ut med. Igår kväll och i natt har det äntligen kommit rejält med regn och nu känns det som att allt i min trädgård fick liv och lust att sätta fart. Som jag tidigare nämnt så är det största hotet här hos oss, med sandjorden, just torkan och redan för ett par veckor sedan var det riktigt torrt i landen då jag rensade bort gammalt fjolårsskräp, men nu så! Gräslöken i krukan blev plötsligt illgrön ;))
Är jättesugen på att greja vidare i trädgården men idag tänkte jag att min lilla minihall ska bli färdig - bilder och förklaring kommer snart...
Ha en härlig torsdag kära vänner!
Kram Allis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag minns mycket väl dina underbara föräldrar, så roligt vi haft ihop med dem! Tror säkert att de var nöjda med sitt liv.
Har ofta tänkt på dig i veckan och jag hoppas du vet att jag finns här även om jag är skitdålig på att höra av mig... som vanligt :-)
Stå på dig!
Massor av kramar och en önskan att du får en lugn och skön helg!
Kram EvaLena

Viola sa...

Vilka underbara bilder, ser att vi nog är jämngamla....:0) det är något visst över de där svartvita fotona...hoppas helgen är skön, kram