12 april 2010

Vårtecken och livslust!

Denna måndag finns det hur mycket vårtecken som helst att skriva om! Och det är jag evigt tacksam för då jag, förutom några enstaka dagar, lika gärna kunde gå i ide under vintern. Det är nu som jag lever upp tillsammans med allt annat som vaknar till liv. Isen har släppt, inte ute på sjön än, men i "kanalen".......
....så som kompensation för att vi inte fått i båten de sista åren så var vi iår först med att lägga i den! Samma dag som de sista isflaken guppade runt bryggan - folk undrade säkert om vi är helt friska - men jag kunde inte bry mig mindre. Vi håller oss till vår filosofi att vi gör precis som vi vill!

Buskatten njuter i fulla drag av att dynorna kommit fram så att hon kan ligga bekvämt och sola emellan musjaktsturerna ;)) Hon har redan släpat in ett antal små pipande stackare och just den delen är väl inte den trevligaste med att ha katt...

Verandan utnyttjades flitigt igår, både till läxläsning, surfande och middag! Observera den öppna ytterdörren - då är det vår för mig när den kan stå på vid gavel!

Lite skamfilade men ute i solen iaf är de gamla möblerna och det finns ju som bekant inget som inte lite färg och tyg piffar upp!
Ojoj, vad "att-göra-listan" blev lång igårkväll när vi njöt av den sista kvällssolen, nu gäller det att ta en sak i taget och inte stressa upp mig - vilket jag har en förmåga att lätt göra vid denna tiden när jag vill så mycket.... Känns det igen?
Ha en solig måndag!
Kram Allis


3 kommentarer:

Mejrams! sa...

Ja, det är så härligt när man kan börja leva uteliv, för oss tvåbenta som fyrbenta. Mina katter har också plockat in några möss, mindre trevligt men men. Ha det gott i solskenet!/Merja

Charlotta sa...

Hihi, dynor till trädgårdsmöbler skapades med syfte att katter ska ha något mjukt att håra ner. ;)
Underbara vårtecken, gillar speciellt det du skriver om öppen dörr, för så är det ju. In med friskluften och ut med tvätten (fast då är det kanske sommar?)
Ha en underbar vecka!

Viola sa...

Härliga vårbilder hos dig, kisse verkar att njuta, kram