13 april 2010

Ooops I did it again....

Jag förstår inte vad det är för fel på mig?!I helgen när trädgårdsröjandet började så bestämde jag mig för att INTE köpa några nya plantor förrän jag hade städat klart överallt i trädgården. Och igår var det måndag och ledigt så då skulle jag passa på att fixa iordning på gravarna och var då alltså "tvungen" att gå in i trädgårdshandeln på vägen för att skaffa vårplantor dit....
Och gissa vad jag hade med mig hem?
Två styck New Dawn, klätterrosor, två styck klematis, två styck löjtnantshjärta, lite kryddor och annat smått och gott - vilka samtliga ska planteras i nya land.... så nu är det bara att ut och gräva istället för att kratta i alla avlägsna hörn av trädgården...
Jaja, då är ju allt sig likt här hemma och med mig ;)
En härlig solnedgång med skojiga mönster på himlen fick vi njuta av igår kväll innan det blev för kallt för att sitta ute.

Njut av dagen!
Kram Allis

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej och tack för att du tittade in på min blogg! Du är hjärtligt välkommen tillbaka. Och jag hittade på så vis till din fantastiska blogg, här verkar vara mycket vackert att titta på och intressanta saker att läsa om. Så jag kommer gärna tillbaka hit!
Fina plantköp! Det är svårt att låta bli!
Agneta

Bitte sa...

Tack för din kommentar hos mig! :-)

Vad jag känner igen mig i det du skriver... det låter som något jag skulle ha gjort ;-). Det är som när jag bestämmer mig för att storstäda, då lyckas jag ofta göra det hundra gånger värre innan allt (så småningom) hamnar på plats igen.

Vilken härlig bild av kvällshimlen!

Ha en fin onsdag!

Många kramar
Beatrice