14 mars 2010

Long time....

Nu har det inte hänt nåt här på bloggen på en vecka, igen. Det har helt enkelt varit för mycket annat på gång med praktik, jobb och här hemma har jag satt igång att röja lite här och där. Källaren var först ut i tisdags och oj vad härligt det är när man väl sätter fart att få rent och iordning på allt. Och vad mycket skräp vi samlat på oss under denna kalla vinter när det inte känts så inbjudande att vara där nere i 10 plusgrader. Därefter har mitt kombinerade sy- och gästrum fått sig en genomgång och igår blev jag så inspirerad av vårsolen att det blev en storstädning, alla mattor ut och allt som går att tvätta åkte i maskinen. *härligt* En hel del återstår att göra av vårstädningen, bl.a. behöver fönstren putsas men nu ska det väl inte dröja innan detta också går att fixa.
Ett par härliga timmar i stan med älsklingssonen hann jag också med i torsdags och det kändes extra mysigt eftersom det numera är så sällan vi ses ensamna.
Just nu skiner solen och termometern visar på -2, men ett litet bakslag kändes det som när jag kom upp får en timma sedan och upptäckte att det kommit snö under natten.... jaja, detta är väl typiskt marsväder ;))
Nu är det dags att fixa mig iordning inför mitt 10-timmars jobbpass i stan - men:
Ha en skön söndag!
Kram Allis

Inga kommentarer: