08 januari 2010

Inredningsbloggar

*Brrr* -14 på termometern nu imorse. Jag vet att ni är många här i vårt avlånga land som har betydligt kallare men för att vara här nere i sydväst så är det något av rekord när vintern börjar redan i mitten av december och håller i sig så här länge. Men jag måste säga att det är underbart att slippa slasket och allt grått som vi vanligtvis har och ljuset som blir av snön är ovärderlig.
Nu tittar solen fram över trädtopparna och det blir mycket vackert med allt det vita som glittrar och gnistrar.
Jag har fått en ny hobby tror jag... Som om det inte är nog med alla de jag redan har!
Men alla dessa underbara inredningsbloggar och nätbutiker är ju helt fantastiska. Skulle kunna sitta hur länge som helst och bara surfa runt, läsa, titta på bilder och bara njuta. Vilka kreativa människor det finns där ute som man på detta sätt t.o.m. kan hälsa på hemma hos och se hur de har det.
Och så befriande fritt från all modern inredning som det dräller av överallt numera och som jag aldrig kommer att känna mig bekväm med. Rakt, stelt och opersonligt är inte min grej helt enkelt och ändå är det så lätt att bli påverkad och tro att man visst måste ha panelgardiner, borstat stål, avskalat och annat trist...
Vilken tur att man kan välja!!
Kram Allis

2 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Kul att du hänger på miljöuppmaningen1
Har länkat till dig inne hos mig
Kram Sussie

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Vilken mysig blogg du har, jag hittade hit via miljöuppmaningen. Jag är också en av dem som älskar att surfa runt på olika inredningsbloggar.