10 januari 2010

Ooops!


Idag blir det till att sätta fart med pluggandet och göra färdigt mitt "jul-hemarbete" för imorgon är det dags att börja skolan igen och då ska arbetet lämnas in. Måste erkänna att jag inte gjort så mycket som jag borde under dessa veckor men jag har läst boken och även om jag inte begriper allt så ska det nog gå att få till det...

Igår blev det en underbart vacker promenad i kylan upp på höjderna norr om samhället med en strålande utsikt över sjön och trakten. Gissa vem som glömde kameran?

På hemvägen upptäckte vi att de körde rally på sjön - galningar!

Ni hänger väl på miljöbloggandet under januari och februari? Klicka på loggan här intill och anmäl er hos http://grannemedselma.blogspot.com/. (hur gör man för att få länken att bara visa "namnet"? jag måste nog lära mig mer om hur man gör olika saker här på bloggen, men det får bli en annan dag....)
Här hemma försöker vi (läs jag) att få in så mycket miljötänk som möjligt och jag har t.ex. äntligen fått äldsta dottern att förstå vitsen med att sortera soporna ;))
Dags att sätta fart om det ska bli något gjort idag!
Kram Allis

2 kommentarer:

Néa sa...

Vad duktig du är på att blogga mor :)
Och fina bilder! Inredning är ju hur kul som helst att planera. Nytt kök? Vårens projekt eller? Fan vad härligt!!
Ska kolla in den här miljögrejjen med ;)
<3 Puss

Unknown sa...

Gör det, du kan väl komma med lite tips du med!
Och på tal om kök så dröjer det ett tag till med ett nytt, vi får nöja oss med det gamla för vi har andra kuliga planer på gång... Berättar snart!
Puss på dig med!!