01 januari 2010

2010


Jaha, så var det nytt år igen då ;))

Det blev en riktigt trevlig avslutning på det nya året tillsammans med massa glada och festklädda människor. Och framför allt tillsammans med kära vänner. Arrangörerna hade gjort ett strålande arbete med allt ifrån dukning och dekoration till mat, dryck, underhållning och fyrverkeri. Jag hoppas verkligen att de också hann att roa sig! Bugg kanske inte var det bästa för min lilla fot men det funkade och även om den ömmar lite mer idag så var det värt det, man kan ju inte sitta som en gammal tant en hel kväll! ;))

När vi kom hem satt ungdomarna i badtunnan som nyss blivit lagom varm så då var det ju bara att hoppa i och hålla dem sällskap en stund innan det var dags att krypa ner under täcket. Som sagt, ett bra avslut och en trivsam början på ett nytt decennium!

Idag får det bli en promenad i snön och sedan hem och godisfrossa med en bra bok för sedan är det godis-stopp fram till påsk, en bra och nyttig tradition som vi hållt på i rätt många år och nu känns det extra angeläget efter allt stillasittande.

Kram Allis

Inga kommentarer: