31 december 2009

Gott Nytt År!

Stationen i Hindås som numera är ortens samlingslokal
Nyårsaftonen är alltid en speciell dag tycker jag. En dag att fundera över året som gått, vad som hänt, vad som blev bra och mindre bra. Och genom dessa funderingar så blir det ju naturligt att också tänka på det kommande året och hur vi vill att det ska bli. För det är lätt att glömma bort att vi faktiskt styr det mesta själva som händer i våra liv, inte allt men mycket mer än vad många tror eller vet. Själv gillar jag inte nyårslöften och tycker egentligen att "nystarten" sker vid början av hösten varje år men tankar om året som gått är viktiga och nyttiga nu och det är genom att vara medveten om läget och att göra reflektioner som vi kan påverka och förändra sånt som blivit mindre bra.

Huset fullt efter att dottern med pojkvän anlände igår tillsammans med tre vänner för att fira nyåret här hos oss, det blev lite pusslande för att få ihop sovplatser till alla men det löste sig och blev en trevlig och glad kväll. Lite rörigt med nio pers, två hundar och en katt men det gör inget för det är ju så kul!

Jag och maken ska på fest på stationen här i vår lilla by tillsammans med ca 100 andra Hindåsbor och det ska bli himla kul så ikväll får ungdomarna roa sig själva med sällskapsspel, matlagning och tunnbad och det blir säkert jätteroligt det också ;))

Med önskan om ett gott slut och ett gott nytt!

Kram Allis

Inga kommentarer: