20 november 2013

Vissa ger inte upp!


Hej alla!

Inte ett inlägg på över två månader....


Det finns flera orsaker till denna långa paus, jag kanske återkommer om det senare...


Rubriken handlar inte (bara) om mig utan om vissa favoriter i trädgården som inte vill tro att sommarsäsongen är över - så härligt!


Tack för hälsningarna, jag ska inte lägga ner bloggen. Det var bara nödvändigt att få fundera lite och ibland kan det nog vara bra att längta och sakna. 


Fast det är ju fasligt roligt att blogga och det känns nästan som en livsstil på något vis ;)

Soligt och ledigt idag så efter denna slapparmorgon får dagen börja med en långpromenad!

Må gott!

Kram Allis

2 kommentarer:

Lenas Trädgårdsrum sa...

Det är alltid nyttigt och ofta givande att ta pauser och reflektera ..... gäller även Bloggpauser :)Att få Längta och Sakna är ofta underskattat!
Själv tar jag bloggpaus då och då och funderar och funderar om jag ska fortsätta .... och jag brukar komma fram till att jag tycker det är såå kul och givande så varför sluta .... nej det blir snarare uppehåll och fokus på annat och så är jag igång igen .... hitintills i alla fall :)Tror att det är nyttigt att få lite distans och fundera på varför man bloggar och vad det ger en att blogga. Sedan är det fantastiskt att man kan ha sitt eget lilla utrymme på nätet där man kan få utlopp för det man vill uttrycka och förmedla. Men det ska aldrig bli stressande och kännas som ett tvång att blogga utan bara kuligt :)) det är mitt motto i alla fall. Kul att se att det blev liv i din fina blogg igen Allis ..... den hamnade högre upp på min blogglistan och jag såg bilden på den underbara rosen som kämpar på! Ha det Gott!

Unknown sa...

Hej, så kul att höra från dig och tack för dina fina ord. Du har så rätt om bloggandet, det ska ju självklart vara lustfyllt och inget krav. Och så lite tid att reflektera över varför man bloggar och vad man vill förmedla. Ha en härlig helg! Kram Allis