01 juni 2013

Dags för sommar - är ni redo?

Hej Sommar!

Svischhh sa det och så blev det juni...


Helgen kan ju knappast börja bättre än med kaffe på Morgonsolaltanen, klarblå himmel och doften av syrener. Att bara sitta och vara medan världen sakta vaknar runt omkring är höjden av lyx!


Det har varit en omtumlande vecka, på flera sätt men främst för att kära Kerstin firats för sin 65-årsdag och avtackats för att hon nu går i pension. Någon mer kunnig, kompetent och omtänksam person får man leta länge efter! För mig har hon varit en värdefull mentor under dessa månader sedan jag bytte tjänst och tack å lov har hon lovat att finnas till nu med, bara ett telefonsamtal bort. 


En härlig kväll tillsammans med Älsklingsdottern har också funnits plats för och de ljumma kvällarna på verandan tillsammans med Herr Larsson, Mynta och Sture har varit guld värda för att varva ner, ladda om och hämta ny kraft - vilket har behövts kan jag lova!

Så nu ser jag fram mot en underbar helg i trädgården med hårt arbete ;)

Ha en härlig första sommarhelg alla och jag önskar att ni hittat era guldkorn i tillvaron som ger er styrka och tillförsikt!

Kram Allis

2 kommentarer:

Lenas Trädgårdsrum sa...

Visst är det dags för sommar och JA jag är redo :)Fint du skriver om att hitta sina guldkorn i tillvaron som ger styrka och tillförsikt <3 Visst är det så att trädgårdsarbete är härligt men också ibland ganska hårt arbete .... men energin det ger gör att man får enorm kraft & ork att fortsätta jobba lääänge och ändå kraft över till annat ;)
Önskar Dig en skön söndag!

Carina sa...

Jag är absolut redo, har varit det länge:)
Ha det gott.
Kram