12 januari 2013

Tårta och bekännelse


God lördagsmorgon!


När jag påbörjade min arbetsvecka i tisdags så var jag inte helt kry och var ganska osäker på om jag skulle orka ända tills fredag eftermiddag - men det gick!
Och även om det varit både intensivt och tufft så är jag så glad att jag lyckades hänga på för i torsdags hade vi en flygande kontroll av verksamheten av en av våra uppdragsgivare och trots att vi var totalt oförberedda, lite underbemannade ch som vanligt lite småförvirrade) så var de helnöjda med allt och dessutom riktigt imponerade och nyfikna på vårt nya behandlingskoncept. och hur vi ska vidareutveckla det.

Så igår blev det tårta såklart!

Och det är inte utan att vi kände oss riktigt stolta då vi berättade för övrig personal om att sista månadernas slit i motvind verkligen har gett resultat - helt underbartNu ska jag erkänna något som jag är lite osäker över vad reaktionen på blir....

Jag gillar inte tulpaner!

Just nu hör, ser och läser jag överallt om dessa krispiga och fräscha buketter med tulpaner som verkar invadera hemmen efter att julblommorna kastats ut, tomtarna har fått åka tillbaka upp på vindar och ner i källare...

Jag har verkligen försökt men jag tycker inte att de är varken krispiga eller fräscha utan rätt trista... i alla fall hos mig så blir de snabbt förvuxna, gulnar, spretar och skräpar. Detta kanske beror på att jag inte sköter om dom som man ska men nu har jag slutat att ens försöka och det känns ganska skönt att ha kommit ut med detta sen får vi väl se om jag blir utesluten ur växtvärldens gemenskap när detta blir allmänt känt ;)
För er som inte vänt tulpanerna ryggen finns här massor av tips, info m.m.
Tulpanguiden
Ha nu en underbar helg alla!

Kram Allis

Ps. Om någon kan förklara varför jag inte kan skriva in inläggets rubrik så är jag som vanligt när det gäller bloggteknik evigt tacksam.... *grrr* .... nån mer än jag som tycker det har börjat att strula mer än lovligt här på Blogger? Ds.

Pps.... Ojdå, undra om man nu vågar sig på att delta i Håkans helgparty nu efter denna tulpanbekännelse?

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag viskar fram det, men jag håller med dig ganska mycket om det där med just dom blommorna, alla gulnande blad.......ibland kan man få tag i några som är fina länge, men jag har ännu inte köpt några........
Kul med arbetet! Gratulerar!
Agneta kram

Carina sa...

Men Allis hur kan du bara inte gilla tulpaner ut? Fy skäms ..fniss...jag älskar tulpaner främst utomhus men även inne ....du får bara låta bli att sköta om dom för de gillar inte omvårdnad:-)
Kram

Veronica sa...

Jag förstår vad du menar...... jag älskar "krispigheten" i dem när de är helt nya. I går fyllde jag år och fick 30 st helt nya krispiga.... i dag har de av nån anledning vuxit 10 cm och börjar gulna och falla över vaskanten.... Men det är klart... de är underbara just då..när man sätter dem i vasen!

kram

Ulrika sa...

Jag tycker dom är härliga i sisådär 5 dagar sen är det dax att köpa nya, jag sätter mina i en hög vid vas så får dom stöd, gör inget om bara blomman kikar över kanten.
Hoppas du vågar prova igen....

Kram Ulrika

Meta sa...

Du vet väl att "smaken är som baken" alla kan inte tycka om allting, Så gör som du vill du.
Kul att ses på partyt i alla fall. Och du lycka till med ert projekt!
Ha en fin kväll.
Kram Meta