23 november 2012

Ljustider!

 
Go fredagskväll!
 
 
Så var det fredag igen och ledighet för många. Själv jobbar jag hela helgen men det är helt okej det med, här är alltid väldigt lugnt så här i början och det brukar bli ganska mysiga tv-kvällar med de som är kvar i boendet.
Just nu förbereds lite smått och gott inför premiären av På spåret om en stund ;)
 

 
På stan är en hel del advents/julbelysning redan tänd och det brukar bli en fin promenad till bussen sen när passet är slut.
 
 
Hittade en så söt zyklamen när jag var och handlade igår, nu märks det att advent närmar sig. Fullt med julpynt, adventsljus, hyacinter m.m. överallt.
Men jag tror jag väntar nån vecka till innan jag startar med detta, eller rättare sagt, under nästa vecka får jag sätta igång så att det är pyntat och fint till lördagen då årets pysseldag tillsammans med härliga familjen går av stapeln!
 
 
 
Köpte även mer virkgarn igår så jag kan göra fler stjärnor, tycker dessa är så söta både i granen och i tallris att ha inne under advent.
Just denna har jag inte kvar mönstret till utan gör den på frihand genom att titta på de tidigare hopknåpade och den är så pass lätt att jag tror det räcker att kika på bilden ovan för att komma på hur man gör.
 
Hos Klara helt enkelt har jag hittat fler mönster på stjärnor och annat pynt som går snabbt att göra.
 
Ha en riktigt go fredagskväll och helg också om vi inte ses ;)
 
Imorgon går jag på julmarknad i Hindås innan jag åker och jobbar igen. Klicka här så ser du vad massa spännade det kommer att finnas!
 
Kram Allis


3 kommentarer:

samson sa...

Mysigt med Julmarknad
vi planerar att åka ner till Jul på Liseberg
ha det så bra
maggan

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Gode billeder.
Hvor ser det hyggeligt ud.
Tak for kigget.
Ha´ en god aften.

Hildas hem - Sofia sa...

Det är så mysigt nu med alla ljus och stämningsfulla marknader :)

Jag önskar dig en fin adventshelg!
Kram Sofia