02 juli 2012

Vinnare är...

Elzie med bloggen Essemias värld!!

Grattis!


Nu får du Elzie välja om du vill ha nalleflickan på en kudde, väska eller kanske något annat som du kommer på :D
Maila mig ditt önskemål och din adress på allisrapp@hotmail.com så kommer det snart ett paket till dig!
Nu var det ju inte så många som hakade på min lilla utlottning och efter att jag efter konstens alla regler dragit Elzie som förstapristagare så tänkte jag att det är lika bra att resten av deltagarna får var sitt "tröstpris" - även detta broderat och användbart, fast det får bli en överaskning ;))
Så om följande nedan mailar mig sina adresser på allisrapp@hotmail.com så kommer det ett paket även i dessa brevlådor framöver!

Cat med bloggen Cat's Passion

Gunilla med bloggen Norrskenets trädgård 

Fröken Tindra med bloggen Rosor & Kaprifol 

sen är det även två utan blogg som ska få var sitt tröstpris: Annelie och Ullaisa - om ni ser detta så kommer jag att maila er så fort jag hinner!


Semestern är ohjälpligt över, den avslutades med en dånande migrän och jag var lite orolig att jag skulle bli tvungen att ringa och sjukanmäla mig första dagen men nu på morgonen känns det lite bättre så det ska nog gå bra...

Det har varit härliga veckor och det känns helt okej att börja jobba igen och även att det är så mycket sommar kvar att njuta av och massa skojigt att hitta på under de kommande månaderna!

Nu önskar jag er en fin måndag och även en härlig vecka om vi inte hörs, jag har nog lite att stå i närmsta dagarna skulle jag tro ;))

Kram Allis

2 kommentarer:

cat sa...

Men gud så rologt att jag vunnit! Vad jag blir nyfiken ;)
Inget vidare med migrän, men vädret har ju varit lite till och från den senaste vecka :( Men skönt att du ändå kunde gå och jobba.
Ha de gott. Kram, Catarina

Fröken Tindra sa...

Åh tack! Vad kul att jag också får en vinst! Nu blev jag så glad!
Hoppas att din första arbetsdag efter semestern gick bra och att huvudet var snällt mot dig!
Kram!