17 juli 2012

Godmorgon!
Jag är sur!
För jag har åkt på nån slags magsjuka....
Inte roligt och jag har inte tid med detta!
:-(

Har iaf  äntligen beställt en emaljerad gatuskylt som ska sitta nere på garaget - sen ska det väl inte bli några missförstånd mer? Nu bor ju inte jag i Kivik då utan på den beställda står detvårt  gatunamn och nummer överst och under står det Elmåsen - såklart! 

Vi var ju på marknad i helgen!

Hos älsklingsdottern och favoritsvärsonen i Lilla Huset som ligger precis tvärs över gatan till marknadsplatsen - snacka om att bo på första parkett ;)
Och det gjorde ju vi med eftersom vi såklart tog med bobilen!

Andra året i rad för oss, 31:a året för marknaden och den sammanfaller alltid med Wheels & Wings i Varberg så hela helgen kan man säga att det dessutom är cruising förbi utanför grinden - först åt ena hållet, sen åt andra hållet ;)
Många fina ekipage passerade - tur att det kan finnas någon "nytta" med att ha en tättrafikerad väg som närmsta granne...

Mynta var såklart med, bra med partytält för det var ganska omväxlande väder - men helt okej ändå faktiskt.


Se här ja, värdparet i Lilla Huset!
Med innekatterna Sigge och Leia som varit ute i sin fina rastgård och här ska in för kvällen ;)
Tänk vad tiden går fort... Igår firade dessa sötnosar 1-årig bröllopsdag!

Herr Larsson grejade i badrummet, flytspacklade golvet som senare ska klinklas. I arbetspauserna passade han på att busa med hundarna, dragkamp - Luna vinner alltid ;)

Sötaste Lilla PiP och älsklingssonen kom också och umgicks och shoppade på marknaden. Hon fick låna senaste djurmedlemmen, hamstern (?) och var helt fascinerad av den lille krabaten.

Luna fick följa med till Hindås på några dagars semester, här är Pantertanterna på nya äventyr ;)
Planen var ju att vi skulle på långpromenader, bada i sjön m.m. men det blir ju bara snabbturer runt området eftersom matte måste vara när en toa....
Inget sommarinlägg utan nån bild från trädgården!
Jag kan inte se mig mätt på 'Baronesse' som verkligen är på gång nu...

Med önskan om en fin tisdag!

Kram Allis


1 kommentar:

Fröken Tindra sa...

Låter som en härlig marknadstur! Roligt att umgås och ha trevligt ihop. Vi mötte en del åk i lördags när vi åkte hemåt från Karlskrona. De är fina! Ja, vissa är ju väldigt skruttiga också... =0)
Vilken underbar ros du visar! Det namnet måste jag notera!
Ha det gott!
Kram!