07 januari 2012

Ledig-lördagsfunderingar :D

Uppe med (före) tuppen, hyfsat pigg och efter ett par muggar kaffe har det ljusnat och det börjar bli dags att ta tag i denna lördag, den första för i år.
Även om jag inte ger några nyårslöften så känns det ändå alltid lite högtidligt med ett alldeles nytt år och lite av ett oskrivet blad som kan fyllas på med det jag vill och önskar och den känslan vill jag gärna behålla så länge det går - inte släppa in vardagslunken än på ett bra tag!
Det känns som en bra tid att fundera över vad som är viktigt (och inte), vad jag vill ha mer eller mindre av...
Bloggen har fått vila ett tag, nästan en månad, och jag har ännu inte riktigt bestämt hur eller ens om den ska få leva vidare - den har haft sitt syfte under de gångna åren men under hösten, och särskilt när det blev julmånad så upptäckte jag att det började kännas som en upprepning, gång på gång...
Dessutom tar det en väldans massa tid att hålla igång ett aktivt bloggutbyte och jag begriper faktiskt inte hur mycket tid en del har? Missförstå mig rätt! Jag har lärt känna en massa fina människor via bloggen och det är absolut inte så att jag inte uppskattar detta men, som sagt, tiden!
Medan jag funderar vidare så önskar jag er en härlig lördag!!
Kram Allis

4 kommentarer:

cat sa...

Vackra och tänkvärda ord i din bild.

Ha de gott. Kram, Catarina

färgtrappan sa...

Hej Allis och god fortsättning!
Jag skulle sakna dig mycket om du slutade blogga, hoppas att du håller dig kvar...Det gör väl inget att man tar en paus då och då, det finns ju mängder med andra saker man vill göra. Själv har jag varit med familjen i flera veckor och knappt haft igång datorn. Att uppdatera ofta är jag inte så mycket för, kan tycka det är lite jobbigt istället med bloggar som uppdateras hela tiden... de är inte så intressanta för mig.
Men känner du inte för att fortsätta, ja då är det ju en annan sak, man ska ju göra det för sin egen skull.
Det skulle vara kul i alla fall tycker jag, om du blir kvar. Bara så du vet :)

Läste ditt tidigare inlägg ang vad medresenärerna på bussen ska någonstans, ha ha, så kul. Sådär tänker jag också. Alltid! :D

Ha det så gott /Maja

Elzie sa...

Ja, nog känns det lite extra när det är ett nytt år. Ett oskrivet blad som man hoppas ska fyllas med fina upplevelser. Och efter ett tradigt 2011 så hoppas åtminstone jag att det ska bli bättre.
Tråkigt om du känner det så med bloggen, men man gör ju som man själv vill. Skulle sakna dig om du slutade. Inte behöver man göra inlägg dagligen (förstår inte heller riktigt hur folk hinner!), jag gör när jag känner för det och det kan gå lång tid mellan dom.
Hoppas du har en fin dag.
Kram Elzie

LisaMatilda sa...

Har haft lite samma tankar som du... Detta är egentligen alldeles för tidskrävande, men samtidigt vill man ju inte tappa alla fina vänner där ute... Så vad gör man?? Försöker minska ner på inlägg och bloggtid för ett tag framåt...?