04 oktober 2011

Typiskt och sorgligt!


Så gulliga ni är som lämnar snälla kommentarer och uppmuntrande ord här hos mig fastän jag inte har hälsat på hos er på länge!


Tiden har inte riktigt funnits och dessutom har min (ordinarie) laptop lagt av så jag har fått hoppa runt lite bland de övriga datorerna här hemma - som alla har sina brister: min gamla är ibland så seeg så jag blir tokig, den stationära har så mycket krångliga inställningar för att ladda upp bilder osv.


Ny ska inhandlas snarast!!

Är hemma idag, magen krånglar, och då tänkte jag att det passar bra att kika ikapp mig hos er andra - men då strular ju såklart kommenterandet på Blogspot - Typiskt!!


Nån som vet varför vissa inlägg bara är putsväck när jag klickar på skicka!?


Tur att jag kan njuta av den sista (?) buketten från trädgården iaf - gissa om rosorna doftar gott!

Fick nu på morgonen reda på att en fd klient har gått bort...


En underbar kille då han lyckades att hålla sig borta från drogerna och de gamla bekanta tillsammans med vilka han inte lyckades att tacka nej...Det känns helt overkligt att hans charmiga leende och den härliga glimten i hans klarblå ögon har slocknat för alltid - för Sorgligt!Kram Allis

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Vist blir man frustrerad när datorn krånglar . Vi har nyligen inhandlat en och det är ju inte lika program och det tar tid att hitta igen allt.

Så sorgligt att en ung människa bara försvinner. Drogerna är ett fördärv och det är ju inte många som kommer ur sitt beroende.

Vackra buketter

Ha en fortsatt fin vecka
Gunilla

Lisa sa...

Hej där.. Så underbara blomster. Klart vi finns kvar vet du. Jag hade samma problem som du och fick ladda ner chrome webläsaren så verkar det funka. Hoppas jag iallafall. Ja det är förfärlgt med alla dessa droger som tar våra fina ungdomar ifrån oss. En stjärna som slocknar på vår himmel eller tänds om man hellre vill se de så. Värme och kärlek till dig..

Kram Lisa

Jenny sa...

Hej Allis!
Jag bytte oxå till Chrome webläsare och nu verkar det funka:)

Vad tråkigt med din klient, droger är hemska..

Tack för att du är med o tävlar hos mig!

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Bitte sa...

Vilken härlig bukett, tänkt att du fortfarande har såna blommor i trädgården fast vi är inne i oktober! :-)

Min dator lade av ifjol och under en låååång period delade jag dator med sonen, vilket var rätt jobbigt... till sist köpte jag mig en ny, men nu när han har flyttat sitter jag ändå vid hans gamla... konstigt...

När man jobbar med människor på det sätt du gör, förstår jag att det måste kännas otroligt tungt såna här gånger när det inte går vägen... det är så sorgligt när personen väl lyckats bli ren och drogfri, men sen trillar dit igen!

Ibland ter sig livet lite konstigt och orättvist när man ser 100-åringar vinna miljonbelopp på bästa sändningstid, samtidigt som unga människor som borde ha hela livet framför sig, dör under tragiska omständigheter.

Ha en fortsatt fin vecka!

Många varma kramar
Bitte