15 september 2011

Sista dagen....

... och jag ger upp!
Måste nog inse att sommaren är slut... att hösten är här... att min semester är slut imorgon...
Lite vemodigt är det allt!


Men underbart lugnt och skönt har det varit!
Igår plockade jag in de rosor som ändå klarat sig någorlunda efter de sista dagarnas storm och skyfall, de är rätt tåliga ändå!


Det finns massor av knoppar på de som blommar om, och även om det utlovade solskenet i slutet av denna veckan verkar utebli så kanske att de hinner slå ut innan det blir alldeles för kallt.

Har bara varit hemma de sista dagarna, småpillat lite med sånt där som inte syns men som är skönt att få gjort - röjt i skåp och lådor, tvättat, sorterat, promenerat med min vän, strosat i skogen med Mynta på "skattjakt", anmält oss alla tre på hundkurs, rensat papper, funderat, åkt med älsklingsdottern och svärsonen till Gekås en sväng....

Tja.. Haft semester helt enkelt!
Även om jag hade trott att det skulle blivit betydligt mer gjort under dessa dagar (det finns ju en del projekt att ta tag i...;)) så antar jag att detta är vad jag behövt och att batterierna nu är laddade inför hösten!?


Skattjakten igår gav resultat :D Så en riktigt god middag blev det igår - synd att batteriet gav upp så jag inte kan visa bilder på den...Finns det nåt mer avkopplande än att, helt planlöst, strosa runt i skogen med kantarellradarn på?! (har jag skrivit detta förut?!)
Och är det bara jag som alltid har med mig skatterna hem i en hundbajspåse??!! :D:D:D


Funderar på att ta mig iväg på en liten utflykt idag... och promenera i andra, vackra omgivningar... så här sista dagen... strunt samma om det inte är det allra finaste vädret... det finns ju gummistövlar och regnkläder :DJA, det tror jag baskemig att jag gör!!Med önskan om en alldeles underbar torsdag till er fina som är så gulliga och lämnar dessa trevliga kommentarer!Kram Allis


2 kommentarer:

PiP sa...

Hej!

Låter som du har fått gjort massor ju, skönt!
Men jag måste ju fråga, var kommer de otroligt snygga ljusstakarna ifrån??
Dom var galet snygga!!!
Me like!!!
Ska du jobba hela helgen nu??
Puss & kram från oss!

Möllebacken sa...

Hej vännen. Vilket härligt pysslande du har, och det är en vacker tillvaratagning av höstens sista blommor. det ser så ombonat ut. Hösten är okej så länge solen skiner, det lättar upp lite.
Önskar dig en fin helg.
Kram Pella