26 augusti 2011

Hej Fredag!

Yess -det funkade!!
Upptäckte för ett tag sen att min gamla besöksräknare hade lagt av.... Trist eftersom jag ju har haft bloggen ett tag nu och det är allt lite kul ändå att se hur många som varit inne och kikat.
Den jag tidigare hade la jag dessutom till då bloggen redan varit igång ett tag så den stämde ju inte riktigt men så såg jag att det tillkommit en ny som jag nu alltså lagt till - och den verkar hålla bra koll!
Över 8000 sidvisningar är ju inte klokt!!
Grattis till mig själv :D Och ett stort Tack till er som är så söta och lämnar ett litet tassavtryck - det gör mig så glad så glad *tralalalala*


Ska nog fira detta med en liten utlottning snart - har en liten plan men återkommer med denna senare...
Passar på att önska er en underbar fredag med följande tänkvärda ord:
Några människor kommer in i Ditt liv och blåser omkull Dig. Andra lämnar Dig när det blåser som värst. Men några kommer som en lugn sommarvind, smyger sig omkring Dig som en skön filt. De kan vara borta under långa perioder, men kommer alltid tillbaka...Ta vara på dessa människor. Det är De som hjälper Dig igenom stormarna ♥Önskar er alla en underbar helg!


Kram Allis

6 kommentarer:

Lisa sa...

Ja exakt så är det som du skriver. De var bra. Fast ändå tror jag folk mest uppskattar de som blåser ikull dom. ¨8000 men grttis hjärtat, ser vi fram emot en spännande utlottning snart då. Ha de gott...

Kram Lisa

Mai-Gun sa...

Vilka vackra ord, lycka är att ha sådana vänner! Grattis till dig ... så många läsare, men din blogg är ju så väldigt fin och trevlig så jag förstår att det är många som tittar in:)
Kram M-G

Livskrafter sa...

Men vilken underbar text du avslutar med. Den gjorde mig både varm, glad och trygg. tack och ha en finfin lördag. kram
Emma

Viola sa...

Det var ett fint avslut :) hoppas verkligen att du kan ta dig hit, önskar en fin helg, kram

Skogslyckan sa...

Vilka vackra och sanna ord du delade med dig av. Grattis till alla besökare. Jag har också tänkt att ha en utlottning snart. Ha nu en fortsatt fin helg!
Kram Pia

Snäckskalsdalen. sa...

Fin avslutning på ditt inlägg.....och kul med så många besökare.
Agneta kram