25 augusti 2011

Elmåsen

Jaha, torsdag igen nu då ja....
Hej mina fina och trogna bloggvänner!!


Elmåsen
Bjuder idag på lite bilder från min härliga hemmadag i måndags då jag fick fixat lite med landen vid entrén. Ett par timmar i det fantastiska vädret blev det iaf innan ryggen sa "Stopp"!
Nu har den (ryggen alltså ;)) hämtat sig men det är inte så konstigt för sen dess har det bara varit jobb, jobb, jobb...
Men idag är jag ledig igen eftersom det blir mer jobb hela den kommande helgen!

Här ska det klättra både rosor, klematis och klätterhortensia nästa år har jag tänkt.

Tisdagen började med en skittuff, första handledning efter sommaren. Är inte säker än men jag tror vi fick rett ut en del av de "tråkigheter" som uppstått i personalgruppen under sommaren... *fortsättning följer*
Efter det så var det långpass till kl 22 och eftersom jag började 8 igen igår morse så valde jag att sova på jobbet för att på så sätt få fler sovtimmar ist för restimmar - det är nackdelen med att bo "ocentralt" - bussar går inte precis stup i kvarten. Så det är ju egentligen lite lyxigt att kunna övernatta i stan då.

Och direkt efter jobbet igår så samlades vi ett gott gäng som slitit ihop i sommar för att fira av en kär kollega som fått sin första, fast tjänst efter avslutad socionomutbildning. Vilken kväll det blev!! God mat och dryck, osannolika historier och såå många gapskratt (tror dom var lite trötta på oss innan vi kom iväg från restaurangen ;))
Grattis och Lycka till Sarah!Inte utan att man känner sig lite mör idag! :D
Hoppas jag är ursäktad för att jag inte hunnit titta in hos er andra på ett tag men det ska jag göra nu!Kram Allis

3 kommentarer:

Lisa sa...

Låter som en lyckad kväll och finns det värdefullare stunder än när man kan ha så kul med sina vänner och arbetskamrater. De som surar är nog bara avis tror du inte. Ha de fortsatt gott nu gumman. Så fint hus ni har..

Kram Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint huset ligger i sluttningen, jättefint med stenbeläggningen. Kommer och bli vackert med rosor där du ska plantera. Låter som en rolig kväll, sånt behöver man ibland. Roligt också att du är med i min utlottning.
Kramar
AnnaMaria

cat sa...

Vilken underbar entré ni skapat i sluttningen, tagit vara på alla möjligheter. Mmm!!
Ha de gott. Kram, Catarina