11 juni 2011

Underbart är kort!

God lördagsförmiddag!!
Tog mig lite sovmorgon idag, det behövdes för det har varit en intensiv arbetsvecka. Men nu är det ledig helg och så snart kaffet är uppdrucket så är det dags att åka iväg på en schoppingtur för att handla det sista till köket. Sen hem och fortsätta greja så att det blir klart.

Efter jobbet igår kväll mötte jag upp sonen, svärdottern och hennes mamma för då var det dags att använda presentkorten som hon och jag fick var sitt på Morsdag. Vilken underbar fredagskväll det blev! Perfekt avslutning av veckan!

Tydligen är fiskarna här mycket mindre än i Thailand men det var jag bara glad för - har lite fobi för fiskar och gillar dessutom inte när nån pillar på mina fötter... men det var faktiskt skönt när jag vant mig lite, det killades när de små rackarna åt på mina fossingar ;))
Efteråt blev det pedikyr och det var otroligt skönt och avslappnande, ihop med lite vin och vacker musik så var hela upplevelsen bara helt underbar!! Efteråt blev det god mat hemma hos våra söta ungar - Tack igen!


Underbart är kort!Det gäller verkligen att passa på att njuta av allt det vackra nu! Denna vita rosbuske var från början ett litet skott som jag hade med mig då jag flyttade hit för 10 år sen och på de första ställen där jag planterade den så förde den en skraltig tillvaro....Men nu växer den så det knakar och sprider sig med en enorm fart. Den doftar i hela kvarteret när den blommar men på bara ett par dagar har den blommat över - förra året regnade det de dagarna så tjusningen gick förlorad förutom de jag satte in i vas.Underbar men kort är ju även sommarnatten - jag har svårt att komma i säng vissa kvällar... vill bara njuta av det speciella ljuset och tystnaden som blir då alla kommit till ro.Om jag inte ska upp tidigt så händer det att jag tänder lite ljus ute på verandan, kurar in mig i en filt och bara är - Lovely!
Här sitter jag just nu och skriver, lite kyligt och några regndroppar smattrar på plåttaket men jag anar blå himmel västerut så det klarnar nog upp fram på dan.


Till slut lite före och efter bilder från köket - så här såg det ju ut för ett par veckor sen (och nej, det var inte så fint som man kan luras av fotot att tro...)Lite rivning....Inte helt klart än men en föraning om hur det blir - snacka om en helt ny känsla!!


En längre bildkavalkad kommer ;))

Nähä - dags att sätta fart om det ska bli nåt gjort denna lediga helg!

Ha en underbar helg!!


Önskar att jag hade massa mer tid så att jag hann att kika in hos er alla, men ni vet - Underbart är kort ;))

Kram Allis

3 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Hej Allis!!:)
Såå fint Ni gör det!!!! En helt ny känsla och så fint med ett fönster där istället!!!
Jag skulle kunna skriva ett jättelångt inlägg, men tyvärr har jag sovit för länge idag och jag har en hel del att pyssla med och datortiden får prioriteras bort...lite i allafall;)
Fötter och fiskar ser jag att vi har gemensamt också...

Önskar Dig en FIN Pingsthelg!
kram lisamaja

Livskrafter sa...

Oj så otroligt stilrent modernt och snyggt ni får det i ert nya härliga kök. jag kan ju dock tycka att det gamla också var vackert men så är jag också en sucker för det gamla:)

Visst är sommarnatten magisk. Jag älskar känlsan, ljudet som samspelar med tystnaden, doften och värmen.

Ha det gott
kram
Emma

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint det har blivit i köket! Jätteflott.
Härlig dag du hade!
Agnetakram