30 maj 2011

Fiskar, kök och katter :D


Hej alla fina!


Så var det ny vecka igen då, ska jobba till helgen så jag startar veckan med en ledig dag ;))

Blev ordentligt uppvaktad igår och ska tydligen få prova på fiskmassage för mina små fossingar - sonen och hans flickvän har pratat sig varma om denna upplevelse som de var med om i Thailand och nu finns det tydligen även här i stan - Spännande!


I övrigt har helgen mest handlat om renoveringen och att åka runt och inhandla diverse som behövs för att komma vidare.


Efter mycket funderande så bestämde vi oss för detta golv till köket. Och så lutar det åt att resten av nedervåningen får ett grålaserat skeppsgolv som matchar perfekt i färgen.


Herr Larsson är heltaggad så nu går det undan. Och han ser så fram emot kommande helg som ju blir en långledighet för de med "normala" arbeten - då ska köket bli klart säger han :D


Här åker spisen ut - tur att jag hann laga Morsdagsmiddag innan :D


Efter en lång och trevlig dag med både kärt besök och massor av arbete är det gott att slappa framför brasan!


Här ligger en av våra nya familjemedlemmar: Disney, som flyttade hit efter att hennes bästa kompis blev påkörd på den stora, farliga vägen utanför min dotters hus - är man en utekatt sedan 5 år tillbaka så är det förhoppningsvis lite tryggare här där "stora vägen" ligger lite längre bort. (Kanske ska ta med henne på fiskspa...;))

Önskar er en riktigt fin vecka och håller tummarna att det snart har blåst färdigt och att värmen kommer och piggar upp oss igen!Kram Allis


2 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Hej Allis!!
Tack för din gulliga kommentar.:)
Så glad jag blev när jag såg att ni har en kissekatt igen, han kommer att få det bra hos Er.
Vilken duktig man du har, där går det undan och snyggt blir det!!!!
Fiskmassage har jag aldrig hört talas om, låter spännande...det är nog inget för mig eftersom jag har lite fiskfobi, kan titta på dem genom glasruta och på behörigt avstånd;)
Älgar har vi gott om nu, träffade 4 stycken på min promenad häromda´n och se´n dess är det inte riktigt lika avslappnande att gå däruppe.

Det ser ut som om vi ska få en fin vecka vädermässigt i alla fall, det välkomnar jag.

Ha det så bra!
kram lisamaja

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en spännande present, har läst i tidningen om ett sånt fisk spa. Renovera kök är ingen lek, men bra att mannen har sikte på och få klart så fort. Jättefint golv ni valt.
Kramar
AnnaMaria