30 maj 2011

Äntligen!

Hej igen!
Inte illa för att vara jag med två inlägg samma dag :D
Har landat i kvällsolen, på verandan, UTAN blåst efter en mycket innehållsrik och härlig dag! Bara så skönt, vet inte när jag kommer härifrån... Tur att vi har en liten hörna där det inte är kaos...

Ursäkta mitt dammiga tangentbord men så blir det när man sågar och river dagarna i ända ;)) Ville ändå visa en liten del av det söta inbjudningskort som kom med posten idag och som var en (stor) del av anledningen till denna dagen: Min dotter ska gifta sig mitt i sommaren och förutom att det nu är officiellt och det redan har varit en hel del planering så känns det roligt att dela med mig till er av den spännande resan som vi har framför oss till den stora dagen, lördagen den 16:e juli då det hela ska ske...


Så underbart väder idag!

Och här vid detta ljuvliga vattenfall som vi spanade in idag ska bröllopsbilderna tas!
"Moi" har fått äran att sy klänningen och vi har idag varit och köpt rätt bh för densamma... plus en hel del annat som hör till, så som skor, accesoarer m.m.
Vigseln och festen blir hemma i deras vackra trädgård tillsammans med nära och kära, vi har helgarderat den svenska sommaren med stort tält - ifall om att... Ni sk få se - det kommer bli så läckert!

Säger godkväll med en bild på min kära buskpion som nu börjar slå ut och som jag är så stolt över att ha lyckats att övervintra här i (is)kalla Hindås efter en flytt från min älskade mors trädgård för 5 år sedan. I år är det faktiskt två knoppar och detta får bli min Morsdagshälsning till henne i år!
Saknar dig alltid!


Kram Allis

4 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Låter spännande - både med bröllop och med fiskspa!

Bitte sa...

Hej goa Allis!

Tack för din fina hälsning! :-)

Vad mycket spännande som händer i ditt liv nu med renovering och framför allt din dotters bröllop!!! Vad roligt! Jag ser mycket fram emot bilder av bröllopet framöver :-).

Det låter härligt med fiskspa! När jag satt på tåget hem i söndags, hade kvinnorna som satt bakom mig varit på just ett sådant och de var rent ut sagt lyriska. En av dem hade haft stora problem med torra fötter och hälsprickor, men nu var hennes fötter lena som en babyrumpa :-). Ja, jag kunde inte låta bli att tjuvlyssna lite... ;-).

Önskar dig en fortsatt fin vecka med MYCKET sol! :-)

Många kramar
Bitte

Mycket annat & lite betong sa...

Så mycket roligt ni både håller på med och har framför er!
Köksgolvet var fint och grålaserat skeppsgolv till det låter så snyggt.
Det var ett gulligt inbjudningskort ni fick.

Ha det skönt på verandan!
Agneta

Jejje sa...

pioner är så vackra:)-kul med brölopp:))

Vilken mysig veranda:)kramar från norr