25 februari 2011

Hipphipp - HURRA!!

Godkväll alla ni fina!
"Snor" mig en liten paus i arbetet så här på fredagskvällen när det äntligen är lite lugnt. Det har varit en, minst sagt, fullspäckad vecka med natt- och långpass, kurser m.m. Fast i onsdags lyckades faktiskt jag och bästa vännen få till en alldeles egen "tjatterkväll" hemma hos henne. Underbart!!
Vi jobbar ju på samma ställe och eftersom det är hon och jag som har de ordinarie tjänsterna på vår avdelning så är ju tanken att vi ska lösa av varann där och detta får ju då även till följd att vi inte heller är lediga så mycket samtidigt. Då gäller det att passa på ;)) Och att hålla strikt på att vi INTE ska prata jobb...
Och inte en bild har jag tagit det sista så idag får det bli en liten Miranda för att fira att min älskade dotter fyller 24 år imorgon! Konstigt att barnen hela tiden blir äldre men inte jag ;))
Är ledig i helgen och morgondagen kommer att handla om dottern, såklart, men på söndag hoppas jag att jag kan få fortsätta med röjandet hemma och om det blir de utlovade plusgraderna så ska fönstren få sig en omgång - iaf de på nedervåningen.
Önskar er en skön helg!
Kram Allis

3 kommentarer:

färgtrappan sa...

Nääää, det är väl märkligt att det baaara är barnen som blir äldre. Jag fattar ingenting... ;)
Skön helg på dig min bloggvän!

Fröken Tindra sa...

Ha en fortsatt skön helg! Fira dottern ordentligt!
Kram!

Livskrafter sa...

Hej i söndagsskenet
Låter som en fullspäckad vecka. Kom ihåg att släppa ner axlarna och bara vila emellanåt också.

Ha en finfin söndag och var rädd om dig
kram
Emma