17 februari 2011

Bostadsreportage + Smartare än alla de andra ;))

Hej torsdagskväll!

Tar mig en micropaus på jobbet och kastar ihop ett litet inlägg. (säg inget till någon *blink*)
Jag hade så när på glömt bort att det var ett så inspirerande reportage i Göteborgs-Posten för ett tag sen och jag har ju faktiskt lovat några av er att förmedla dessa ut i övriga landet då det dyker upp något läs- och sevärt. Just denna artikel var lite extra kul eftersom jag nyligen hittade hennes blogg,
Betty's torpliv, och dessutom upptäckte att hon har en helt underbar butik också - väl värd ett besök för den som bor i närheten. Klicka på bilden nedan så kommer ni till reportaget som publicerades 8/2.


Och nu över till nåt helt annat ;))

En del kanske har förstått att en av mina absoluta favoritförfattare är Paolo Coelho och jag läser ofta hans blogg. Där hittar jag då och då lite tänkvärda ord och berättelser och idag hittade jag en så söt liten historia där. Klicka här så kommer ni dit och kan läsa ni med.
Sista passet för denna veckan - helt underbart ska det bli med tre lediga dagar. Igen kanske en del tänker nu men före vår utflykt förra helgen så hade jag jobbat tre helger på raken så nu är det gott att veckändan är fri att göra vad jag vill. Lite extra ledig är jag också då Herr Larsson ska med kollegor till Orust i morgon och blir borta till lördag. Lyxar till mig med att suga på den karamellen lite, vad jag ska roa mig med då alltså ;)) Hade bästa vännen varit ledig så hade ju saken varit klar, då hade det garanterat blivit en tjatterkväll där hemma.... Kanske ska jag ha en "bara-vara"kväll och umgås med mig själv lite? Tja, vi får se vad jag på för humör imorgon - efter att jag kommit igång med storstädningen så är jag kanske fast i den, eller kanske inte!!
Må gott, kära ni!
Kram Allis

6 kommentarer:

Helena, The Swenglish Home sa...

TAck för tipset, det låter som en fin blogg att besöka. Låter lite skönt också med en alldeles tom lördag att fylla med vad man vill. Hoppas du får en fin dag, oavsett om du tillbringar den med dig själv eller med någon annan.

Stort tack för dina snälla ord om mina "nyheter" - det känns så skönt att få stöd hos läsarna!

Hälsningar,
Helena

LisaMatilda sa...

Skönt med lite ledig tid, är också fri tre dagar över helgen. Härligt!

Bitte sa...

Hej goa Allis!

Vilka härliga bilder du visar från Köpenhamn, jag tyckte ni gjorde helt rätt som åkte på en kortsemester så där. Som du själv skrev så behöver man det ibland. Det har väl verkligen varit för mycket för dig ett tag... hoppas att du känner dig lite bättre nu!

Hoppas att du får en riktigt skön helg, solokvist eller inte! :-)

Många kramar
Beatrice

Jenny sa...

Hej Allis!
Det där reportaget såg jag i bostadsbilagan, vilket fint hem hon har!

Fina bilder från Köpenhamn här nedan!

Önskar dig en trevlig helg, hoppas du hittar på nått kul!

kraam Jenny

Anonym sa...

Man får passa på att äta sånt gubben inte gillar. Och sitta i soffan och äta och titta på film! Haaha... så går det till här när jag är gräsänka.
Hulda

färgtrappan sa...

Hej du där borta på östsidan av Gbg! Nästan så man kan vinka, eller ja kanske inte riktigt ;)

Coelhos histora gillade jag. Tack för tipset om hans blogg. (den andra kollar jag sen...;)

Skönt att vara själv ibland, men har varit ensam hela veckan, så jag är lite trött på det nu. Fast jag har jobbat som en tok så tiden har gått väldigt fort. Men nu längtar jag efter mina killar!

Ha det så gott!