13 januari 2011

Godnatt!
Slänger in ett litet nattinlägg - bara för att.....
Berätta för er fina att jag lever ;))
Det trista sanningen just nu är att jag är skitkass på att besöka er och kommentera - trots att jag så gärna skulle vilja så finns helt enkelt inte tiden eller orken.....

Det är en himmelsvid skillnad att från en dag till en annan bli kontaktperson för 6 killar, att uppdatera mig om vad som gjort och inte gjorts, att försöka skapa en plan för vad som behövs utifrån där de är och vad syftet är och hur lång tid de har kvar hos oss - mot att "bara" sköta det löpande varje gång man jobbar....

Inte har orken riktigt återvänt heller - men jag och Tottisen kom iaf ut på en promenad idag och det var så vackert med detta soldis och välbehövligt med dagsljus och frisk luft även om det inte går lika "raskt" som det brukar göra ;)) Och så ska jag ju vara ledig i helgen! Tur det kanske, eftersom Herr Larsson fick kvällsarbete på min enda lediga kväll denna vecka.... Så på lördag blir det helgmys!!
Ville egentligen bara tacka för alla era fina kommentarer och krya-på-mig-hälsningar som ramlar in då och då - trots att jag inte ägnat er nån uppmärksamhet alls det sista.
Det värmer ska ni veta för varje kram som jag upptäcker då jag får en liten stund över för att kolla läget här - och jag tänker mycket på er (om det är någon tröst ;))
Ha en riktigt härlig helg om vi inte ses!!
Kram Allis

15 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Hej mitt i natten!
Såå vackra bilder!!!...ja det har varit fantastiskt vackert ute idag. Jag har inte heller ork till nå´nting just nu och världens bloggtorka... Idag har min man och jag gått är hemma som små ynkliga nissar, han förkyld IGEN! och jag med migrän. Trist början på det nya året då jag önskade oss hälsa eftersom vi hade ett så tungt 2010...men det blir nog bättre:)
Sitter här och kikar efter lite nya lampor till våra fönster, nu när stakar och stjärnor plockats ner, men jag hittar inte riktigt det jag söker, kanske bättre med John Blund.
Ha det så bra och härlig helg till Dig också!

kram lisamaja

Jejje sa...

oj,du verkar ha fullt upp,hoppas orken kommer till dig snart.Önskar dig en "mysig"helgkram

LisaMatilda sa...

Jobbet får inte lov att suga musten ur en, det är det inte värt... Var rädd om dig!

kattiiiiss sa...

Jättefina bilder!

Försök ta små pauser då och då.
Trevlig helg!

Fröken Tindra sa...

Kämpa på med både jobb och sjukdomar. Hoppas att energin är tillbaka snart men var rädd om dig!
Jag har själv varit sjuk sen jul. Inte så vidare kul. Men, men...
Ha en skön helg med myslördag!
Kram!

Skogslyckan sa...

Underbart vackra vinterbilder! Så är det ju för oss alla ibland att man inte hinner med. Hoppas du får en skön helg!
Kram Pia

Snäckskalsdalen. sa...

Det är en ovanligt trött vinter i år, jag har fullt sjå hela tiden att hålla min ögon öppna....
Vilka vackra bilder.
Kram

Möllebacken sa...

hej Allis!
Jag har full förståelse för dig och jag var ju också i en sådan period. Jag uppskattade verkligen dina kommentarer du lämnade hos mig när min inspiration inte fanns. Du bjuder på otroligt vackra bilder. Och ta nu vara på dig och sköt om dig så att du orkar vara! :))
Kram / Pella

Vit som snö sa...

Hej Vännen. Vad glad jag ändå blir att du kände positiv energi när du tittade in hos mej:) Önskar jag kunde svischa över massor av det till dej!!!!
Men jag tappar också ork ibland...
Särskilt idag, ska ut o jobba o ser att termometern visar -26,4 grader!!! Då är det liiite svårt att skutta ut och iväg till jobbet... För jobb är det idag... Tuuur att jag har dom finaste arbetskompisarna vid min sida!
Det ser lite kyligt ut på dina bilder också?!
Energikram till dej!!!! Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det tar ett tag och komma i form efter en influensa, jag vet för jag har precis piggnat till. Sen har du mycket på jobbet också, inte konstigt att du inte hinner blogga. Viktigast nu är ju dina killar, blogga kan du göra sen.
Ha en mysig fin helg
Kramar
AnnaMaria

färgtrappan sa...

Hej! Ibland finns inte så mycket tid o ork som vi vill det är bara så.

Ha det så gott på din lördagsmyskväll med Herr L :)

/maja

Viola sa...

Hallå där, roligt att få höra utav dig..hoppas att energin och orken är på uppgång igen..för snart vänder det..vi går ju mot härliga tider, kramen

Gunilla sa...

Ja jag håller med de andra, ta det lungt och tänk lite på dig själv ochså.
Vi finns kvar här för dig så oss går det ingen nöd på.

Du verkar ha riktigt mycket att tänka på.

Ha det gott
Kram/Gunilla

Jejje sa...

hallå i stugan:)hoppas det känns bättre med orken;))
sv.tack för din kommentar,jo,det var härligt att få en stund för sig själv(ridning känns som livskvalite)kramar från norr

Mejrams! sa...

Men så är det ibland, varken tiden eller orken räcker och då ska man inte. Hämta kraft och bara var när du kan./Kram Merja