01 december 2010

Hej December!

Jag tror att jag provar ett nytt grepp i detta med att berätta om vårt år i Santiago de Compostela, Galicien, Spanien genom att ge er en liten glimt där ifrån i varje inlägg. Lite mer lagom dos kanske? Lite suddig bild idag men vår spanska gran är iaf med och Tottisen ligger och väntar på att lillhusse ska vakna och komma upp och dela med sig av frukosten ;)) Vi hade förmånen att få besök av älsklingssonen i tre veckor X 2, ena gången i juli och andra gången över jul och nyår men först ut i gästlistan var lilla skruttan som tog med sig en kompis och utförde en resebragd då de i maj tog sig via Skavsta och Porto med nattbussar och lågprisflyg, allt för att så billigt som möjligt komma och krama lilla mamman ;))
På fotot ser ni hallen i lägenheten som vi hyrde och här kan, ni som vill och orkar, läsa ett tidigare inlägg om just denna upplevelse.

Här hemma är julgardinerna är uppe!
*check*

Granen är på plats och klädd!
*check*


Undertecknad blir lite kryare och piggare för varje dag som går!
*check*

Ute blir det kallare och mer gnistrande för varje gång jag går ut så rubriken känns helt rätt idag ;))
Hej December!
Kram Allis
Ps. Sorry Jenny, glömde ju dig på min "grannlista" igår - kanske finns det fler, vem vet, och jag vill återigen tacka för de goa kommentarerna - ni är ju inte bara fina utan skojiga också ;)) Ds.

3 kommentarer:

Solveig sa...

Her hos deg er det koselig julestemning både ute, inne og i bloggen;O))) Så kjekt å kunne dra frem den kjære julepynten igjen!
Koselige julegardiner du har - tror jeg må sy meg noen nye;o)
Ønsker deg flotte adventsdager.
Klem fra Solveig

Jejje sa...

låter som en härlig tid utomlands:))du har fått fin julstämning hemma.gillar bordet med lilla granen.kram från norr

Anonym sa...

Hej Allis! Alltid lika trevligt att
besöka din blogg,mysig julstämmning
Vi har ganska mycket snö där vi bor
Kram