29 december 2010

Nytt!!


Den lilla stund igår som jag orkade sitta upprätt ägnade jag åt att skriva ett inlägg, när jag efter mycket stånkande och snorande lagt till bilder och bara skulle trixa till texten lite så *schwoff* var hela inlägget borta... försökte mig på ett morr som mest liknade ett ynkligt pip och gick och bäddade ner mig igen...

Fast det kanske var lika bra när jag nu försöker tänka efter för det var nog mest gnäll om hur febrig och snorig jag var och om hur jobbigt det var att försöka jobba klart och ta mig hem i måndags... som om det skulle kunna vara särskilt intressant för någon??

Vaknade iaf idag och upptäckte direkt att jag kunde andas genom näsan *jippie* och så här efter första muggen kaffe vågar jag lita på att jag inte har feber idag så nu ska det väl ändå rätta till sig? Det är ju så in i .... tråkigt att vara sjuk och inte blir det ju bättre av att Hr Larsson är (minst) lika dålig och bara stöna och stånkar hela tiden. (Ni vet: "Ni kvinnor pratar om att föda barn....")

År ju ledig denna vecka och har definitivt inte räknat med att ägna den åt att vara sjuk! Utan åt att röja och fixa här hemma nu när det inte ser ut att bli nån tripp ut i världen... Egentligen stod stora rummet överst på listan över att få en ansiktslyftning - och det gör det väl fortfarande men först måste jag bara få städat ut den här sjukstugeatmosfären som lagt sig som en dimma över hemmet!! Det kliar i fingrarna och kryper i benen efter att få sätta igång och det måste väl vara ett friskhetstecken om nåt??

Håll nu tummarna att maken också kvicknar till så att han kan assistera med släpkärran när jag ska ge mig ut på skattjakt - behöver ett stort, gammalt skåp att gömma stereo och annat fult, tekniskt krafs i OCH en Ektorp hörnsoffa! Ingen som har en beige sån över eller?? Har letar länge nu efter en bättre begagnad men de är inte lätta att få tag i och det retar mig lite att behöva lägga pengar på en ny när djuren ändå kommer att inta den direkt...

Det blir inte någon bildkavalkad idag av förklarliga skäl, inne är det fortfarande jul/sjukkänsla som inte gör någon glad och ute är det snö och -11 - alltså inget nytt där heller och jag är inte det minsta sugen på fler "vackra vinterbilder"... nyheten skulle väl vara att det är mulet idag då ;))

Sorry om jag låter gnällig, det är inte alls meningen - är nog bara lite "skadad" av att vara sjuk, ligga nerbäddad och sysslolös i flera dagar, att julen är över och jag bara vill ha nytt och friskt omkring mig ;))

Hoppas ni är friska och pigga och har en massa roligt för er dessa mellandagar!

Kram Allis

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Så skönt att det går åt rätt håll iallafall med förkylningen.
Joo här är det tomteutrotning också, så rent det blir, lättare att andas liksom! Fastän jag gillar julen så vill jag fort ha undan den!
Liiite varmare här idag, tack o lov!
Krya på dej o ha det gott!
Kram Cilla

Tulipa sa...

Heej!

ja men det är så jobbigt att vara sjuk och hängig och sakna all kraft..jag vet.. Börjar repa mig nu efter min superduperförkylning, men det är segt!

Hoppas dina krafter kommer tillbaka riktigt snabbt så du hinner lite av vad du ville!
Gott Nytt År!

Kram Mariette

Jejje sa...

huvva,dessa förkylningar......bra att det är på väg åt rätt håll.Jag har varit förkyld i flera veckor,när jag började bli piggare blev jag sjuk på nytt.Hoppas du slipper det.
Kul att få fixa "lite" hemma .-lycka till på din möbel jakt:)gott nytt år på dig/kram

Elzie sa...

GOTT NYTT ÅR!!! (Och krya på dig!).
Kram Elzie