25 november 2010

Hyacinter, jobb och Ullared

Här i köksfönstret har jag med jämna mellanrum stoppat näsan hyacinterna och njutit av den alldeles speciella doften, en av de som absolut ger mest adventskänsla tycker jag. Ute är det vitt, blåsigt och isande kallt. Är vintern här för att stanna nu tro, ungefär som förra året... Nu var ju jag inte riktigt färdig ute än så om Herr Vinter kunde tänka sig att ta ett litet uppehåll så skulle jag bli tacksam. men helst då under några dagar mitt i veckan för på helgerna framöver när vi ska fira advent så är det trevligt med en vinterstämning... Tack ;))

Även om jag verkligen tycker att det är kul här på jobbet så är jag trött ikväll och det ska bli himla skönt att få en ledig långhelg. Var nästan säker på häromdan att jag skulle bli förkyld men ett par whiskey gjorde susen, har i alla fall inte känt av det sen dess men tröttheten kanske har med det att göra. Ska nog se till att komma isäng direkt när jag väl är hemma igen i kväll, eller ja, det måste jag ju ändå för imorgon ska vi ju till Ullared! Men sen ska jag bara vara hemma och vila upp mig, pyssla och göra adventsfint hela helgen.

Var rädda om er kära bloggvänner!

Kram Allis

8 kommentarer:

Vit som snö sa...

Jag håller med dej Allis, man vill bara borra näsan i hyacinterna hela tiden, adventskänslan kommer av sej själv då:)
Här i norr har vi riktigt snöstorm! Men jag kämpade mej iväg ändå, på en timmes Barbel-pass, känner mej mör som sjutton men nöjd:) Såå, det var min "myskväll"...hihi Har liksom fallit för det där:) Superkul!
Hoppas det är whiskeyn som gjort dej trött o att du får en pigg o mysig lång adventshelg!
Kram Cilla

marrimoster sa...

jag tycker att hyacinterna doftar helt underbart men tyvärr är jag allergisk mot den starka doften så jag får finna mig i att titta på dom så här på de fina bloggarna.
Ullared är en dröm för mig men bor alldeles för långt ifrån för att ta mig dit. får göra ett försök i sommar när vägarna blir roligare - kanske är det tv-serien som gör att det känns lockande - trevlig shoppingtur !

Snäckskalsdalen. sa...

Åååå dom fina lamporna på nedre bilden, dom är så vackra!
Så mycket snö ni har!
KRam

Ett ögonblick sa...

Hej!
Jag tittar på dina hyacinter och kan nästan känna doften...jag tror nästan att det är min favoritdoft på jul. Kanske för att det blir mycket nostalgi också, dofter hemifrån...
Hoppas du får en trevlig dag i Ullared och att du hittar massor av fint. Jag är lite, lite avundsjuk;)

kram lisamaja

Mejrams! sa...

Tack Allis för att du gör litet reklam för mig! Ja, hyacinter är helt ljuvliga. Kan bara ha den vita (knappt) för jag är litet allergisk. Vi har också fått snö i Karlskrona och det är så vitt och fint. Ha det gott!/Kram Merja

Bitte sa...

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer du lämnat hos mig, trots att jag inte har haft tid att skriva tillbaka. Nu har jag i alla fall läst alla inlägg hos dig som jag har missat och det var en hel del! :-)

Grattis till nya jobbet måste jag säga, det låter som att det blev helt rätt med tanke på att din bästa vän också jobbar där och för att du trivs bäst på just den avdelningen. Vad kul! :-) Tack också för att du skrev så fint om det du köpte av mig och för att du länkade. Du är allt bra go du :-).

Ha en fin adventshelg!

Många kramar
Beatrice

Sirpa sa...

Önskar dig en mysig helg!
Kram Sirpa

Jejje sa...

låter kul med ullared,dit vill vi också åka på semester nån gång.Barnen har ju sett på tv,o tycker att det är ett lustigt ställe.Jag skulle lätt bränna några tusen där.

vila o ta hand om dig/kram (det ska jag göra)