27 november 2010

God lördagsmorgon!

Devil af Gamma
27/11 2000
Grattis!
Den allra bästaste vovven fyller 10 år idag! Och förutom massa goa tuggben, extra god mat och en springalösrunda i skogen så ska han få en senior-hälsokontroll hos veterinären, så att vi förhoppningsvis får ha honom med oss länge till!

Sitter och njuter av min lediga lördgsmorgon med kaffe och era fina bloggar som sällskap - kan ju inte bli bättre ;)) Det känns riktigt lyxigt att veta att jag har två hela dagar framför mig att fylla med vad jag vill - och än så länge är det ett behagligt gryningsljus som gör att jag kan låtsas som att det är rent och fint överallt och att jag inte har många timmars städning framför mig... Tror att Herr Larsson ska få ägna några timmar här inne med mig så kan jag förhoppningsvis halvera den tiden för att sen kunna roa mig med att adventspynta och pyssla resten av helgen - smart va?!

Vi hade en härlig dag igår, jag och min dotter med sambo. Bra väglag, lätt att hitta parkering, ingen kö in och inte föör trångt i gångarna - inte illa för att vara dagen efter lön och fredag före advent! Och en hel del "fynd" blev det - ska visa sen när allt är på plats här hemma (och det blivit ljust så att jag kan fota - min kameras blixt lever ju som bekant sitt eget liv...)

Är ju som ni vet lite ambivalent till detta med Ullared, kan fortfarande inte riktigt bestämma mig om jag gillar att åka hit eller inte.... men efter några intensiva timmar inne i varuhuset är detta ändå bäst;)) Och så självklart att komma hem igen och packa upp alla kassarna...och Jejje: Det är inte alls svårt att "bränna några tusen här"... :D

Tack för alla era fina kommentarer! Det är så himla kul att läsa dem,att få en liten glimt av er del av landet och i era liv och hem!

Lyktorna på fotot i förra inlägget finns på Kungsbron vid Kunsportsplatsen i Gbg, det glömde jag skriva och visst är de vackra!Önskar er alla, bekanta och obekanta, en riktigt härlig 1:a adventshelg!


Kram Allis

Ps. Nu verkar solen komma fram också så nu finns det inte minsta chans/risk att missa dammråttorna... ;)) Ds.

2 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Grattis till den fina 10-åringen! En riktigt grann hund!
Så du har varit på Ullared och härjat?! Skönt att det inte var så mycket folk. Jag var där senast i slutet av juni och det blir nog inget mer på denna sidan året. Men med en mamma som är där då och då kan man ju ändå få hem lite bra saker därifrån. =0)
Hoppas att du får den där myshelgen du önskar!
Ha en skön Advent!

Kram!

Jejje sa...

vilken vacker vovve på bilden:))

Åhhhh,va kul att få shoppa loss i ullared.(få bränna några tusen,hi,hi)
Hoppas du hittade mycket fint:))