22 november 2010

Godmorgon kära vänner!
Inleder adventsveckan med en mugg kaffe vid datorn samtidigt som jag njuter av att amaryllisen i mitt senaste loppisfynd blommar så vackert!

Ute är ljusslingan på loftet tänd sedan igår kväll och snön yr i bästa adventsanda - även om det fortfarande är plusgrader. Undra om den kommer, den där "arktiska kylan" som kvällstidningarna hotade med på sina braskande löpsedlar här om dan?

Igår kväll var jag riktigt flitig med garnkittet som jag inhandlade på marknaden - men att det skulle bli klart på en kväll som den rara försäljerskan utlovade stämde inte riktigt... antingen är jag väldigt långsam eller så är hon i klass med min kära mamma som hade ett tempo med virknål/stickor som motsvarade en maskin..
Men får jag en kväll till på mig så kan ni nog få se slutresultatet sen ;))

Och kärt besök dök oväntat upp lagom till julmarknaden igår - nämligen min älskade bror med familj så det blev en härlig eftermiddag med god mat, mycket prat och skratt och dessa smaskiga presenter som omgående ska provas: Flingsalt med vitlök och persilja samt persiljeolja *mums*
Kolla gärna in den härliga tjej som tillverkar dessa produkter och massor av annat gott här.

Lyckades inte få till några bra bilder från marknaden.... kan bero på att jag mest skrattade ;)) så de flesta blev alldeles suddiga....Men lite snö var det iaf, mängder av tomtar och nissar, vackert hantverk, glögg och såklart en massa bekanta.
Allt som allt en superskön, ledig helg!
Ha en fin måndag och hoppas att ert väder inte är för busigt!
Kram Allis

10 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Oj, redan vitt hos dig? Här var snön och vände häromdagen, men tydligen så hotar de med mera redan ikväll!!
Ha en fin dag!

Unknown sa...

Hejsan!
Så trevlig markand du var på. Du åkte väl häst och vagn.:)
//Camilla

Livskrafter sa...

Härligt med advent och julkänningar
Måste också få fråga en annan sak. jag är nämligen också Coelho-freak...vad tycker du om "Segraren står ensam" ?
Vore så kul att höra någon annan reflektion
kram
Emma

Mejrams! sa...

Så härligt med litet snö, här i Karlskrona är det bara grått och regn. Ingen julfeeling alls men det kanske kommer med kylan. Ha en riktigt skön måndag!/Kram Merja

Lysande ögonblick! sa...

Åh så mysigt. Amaryllis, ljusslinga och julmarknad. Precis som det sak vara i dessa tider. Kram på dig!!!

Jejje sa...

ser jättemysigt ut:))nu laddar vi för julen/kram

Livskrafter sa...

Hej igen
Ja jag ville inte säga nåt eftersom jag itne visste om du läst klart den eller ej men jag är inte alls lika förtjust i den här boken som hans andra böcker. Jag håller absolut med om att det känns mer som ett slags publikfrieri fast jag upplever att det fick motsatt effekt. Den här boken sticker inte alls ut i mängden och kategorin "vanliga romaner" Måste nog tillstå att jag är lite besviken.
Mina favoriter är Zahiren, När Veronika bestämmer sig för att dö, Häxan från Portobello och självklart Alkemisten. Men Zahiren är nog numero uno ändå. Den besitter så otroligt mycket vishet och kloka aha-upplevelser
Såg att du varit i Hindås. Ett stenkast från där jag brukar hålla till i Härryda:)
Världen är liten
Ha det gott
Kram
Emma

Ett ögonblick sa...

Åh, jag förstår att ni hade trevligt på marknaden. Jag hann tyvärr inte dit. Vad är det du stickar???? Jag är själv så sticksugen och har gått länge och funderat på vad jag ska sticka men kommer inte på något så-där-lagom-projekt. Har du varit på Nedergården i Bollebygd? garn i massor!! jättemysig butik.
Kul att du ville vara med i min utlottning:)

Ha det gott!
kram lisamaja

Snäckskalsdalen. sa...

Mysigt och gott och vitt och vackert!
Kram

Anonym sa...

visst är det härligt när julblommorna nu visar sina vackra kronblad! Jag njuter massor!

Grattis till ditt jobb! Läste precis nu ;D

Kram pernilla