12 november 2010

Fredag och slut på ledigheten...

Här har jag suttit på morgonen och kikat runt hos er och återigen blivit inspirerad men samtidigt lite deppig över att mina lediga dagar redan är över. Har dessutom skrivit in mitt schema fram till nyår i vår köksalmanacka så att Herr Larsson vet var jag är ;)) och då konstaterat att här gäller det att planera resten av mina ledigheter - noga! Bara kvällar och nätter de kommande sex veckorna för min del och dessutom hälften av helgerna så adventsmys, pysselhelg, julmarknader m.m. måste in i kalendern omgående! Det blir till att ringa runt till barnen och vännerna och försöka boka in dagar som stämmer för alla.

Egentligen gillar jag inte att ha varje dag inplanerad, fullkomligt älskar att vakna till en orörd och fri dag för att kunna göra det som faller mig in och efter hur vädret är - morgonrocks/utemänniska som jag är. Men jag får väl försöka vara så där lite välplanerat vuxen nu då :D (wish me luck!)

Upptäckte nu på morgonen då jag satt och trixade lite med min blogg att mitt inlägg med allt det fina som jag fick i mitt paket från Beatrice - Rose de Chine inte blev publicerat :( Får skylla på att jag var lite deppig just då och därmed också lite allmänt förvirrad... Men här kommer iaf några bilder på hennes vackra skapelser som får flytta runt lite allt eftersom här hemma - Och tack igen söta du!

Idag regnar snön bort och lika bra är väl det kanske - íaf för mig som inte är färdig ute än. Men jag har passat på dessa snödagar att göra en massa tråkig städning som inte syns, skurat köksfläkten, gjort rent avloppen, röjt i källaren m.m. Skönt när det är gjort men som sagt: Inget som någon kommer och uppmärksammar precis... ;))

Fast några promenader med vilddjuren har det ju blivit också förstås och då kom mina nya fina pulsvärmare från Eija/Norrfrid till användning. Dottern blev helsåld på dem så jag tror jag får gömma dem om de inte ska försvinna nästa gång hon är här... :D
Ha nu en riktigt skön fredag !
Kram Allis

6 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Tack för din gulliga kommentar. Låter som du har en hektisk period framför dig... Handledsvärmarna var fina, jag har beställt ett par på bloggen Himmelriket.
Kram Pia

marrimoster sa...

håller med om att det allra ljuvligaste som finns är att vakna till en ledig dag o ha hela dagen framför sig, förhoppningsvis är man full av inspiration o ideér oxå.
brukar starta med en hundpromenad.
sen strutta runt i mysbyxor o göra det som faller en in, pyssla , baka, laga mat , blogga , städa el bara lata sig - underbart -

Lysande ögonblick! sa...

Jag gillar inte heller att vara uppbokad hela tiden. Men ibland är en fullbokad organiserad kalender den enda lösningen. Hoppas du finner ro 0ch härliga stunder runt omkring.

En stor fredagskram från mig!

Snäckskalsdalen. sa...

Det är alltid jobbigt innan men väldigt skönt när det är över, det där fullbokade schemat.
Trevlig helg, kram

Viola sa...

Tror inte denna kommentar gick fram...skrev att det verkar vara ett pussel att fina tider som passar, och håller med dig visst är det underbart att vaklna till en dag med inga måsten, ha det så bra på jobbet och de lediga stunderna, kramen

färgtrappan sa...

Välplanerat vuxen försöker jag vara så lite som möjligt, men ibland behövs det ju...
Hoppas du får fin ledig tid med dina nära o kära när du kan iaf :)

Ha det gott
/maja