19 maj 2010

Äntligen sol och värme!


Hej på er !

Känner mig förfärligt tråkig som bara åstadkommit några få blogginlägg de sista veckorna och minst lika tråkigt är det att inte hinna kika in hos er för att se och inspireras av allt ni pysslar med.

Mest beror det på att skolan har gått in i slutspurten för denna terminen men även på att de behöver mycket extra personal här på jobbet just nu och då är det ju bara att "hugga i". För jag har faktiskt tagit mig en liten paus i mitt långpass, jobbar natten och ska alltså vara här tills i morgon eftermiddag - det låter värre än vad det är då vi har sovjour och kan sova en "normal" natt om det är lugnt.

Underbart är det iaf att sommaren har kommit hit till Sveriges framsida ;)) och på min lediga timma mellan skolan och jobbet förut idag så gick jag en runda på stan och konstaterade att parker, uteserveringar, kanalkanter m.m. var fulla av glassätande, sollapande och leende göteborgare, tänk vad lite sol och värme kan göra! Självklart så hade jag inte med mig kameran men jag tog lite bilder med mobilen som jag hoppas kunna tanka över till datorn och sedan visa er.

Och det bästa av allt just nu är att det verkar klart att min dotter med pojkvän, häst och hund flyttar hitåt om ett par veckor - det ska bli så roligt!

Hoppas ni har mer tid än jag att njuta ute i solen och värmen!

Kram Allis

Ps. Det underbara fotot kunde jag inte låta bli att låna hos Hus & Hem i väntan på att mina egna ska blomma Ds.

5 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Inte alltid man har lika mycket tid eller lust att blogga... Så är det säkert för alla!
Hoppas att du också snart får lediga stunder då du kan njuta av våren!
Kram

färgtrappan sa...

Hej hej :)
Jag tror inte du är ensam om att känna att bloggen kommer lite efter, jag är en så´n till exempel. Det ska kännas kul och lustfyllt att skriva, då blir det ju så mycket roligare för läsarna också, eller hur :)

Vad härligt att du får din dotter lite närmre, förstår dig precis!

Ha det så gott

färgtrappan sa...

Oj glömde...Tack så mycket för grattishälsningen :))

Fröken Tindra sa...

Vad härligt att din dotter och hennes kille flyttar närmare dig.
Hoppas ni kan synas så ofta ni önskar nu då.
Och hoppas att ditt nattpass gick bra!
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Snygg pionbild, jag håller verkligen med!
Agneta