04 april 2010

Våren kom lagom till påsk iår ;))

För oss blev påskaftonen en riktig mys-dag! Gäster kommer de andra dagarna i helgen så denna underbart soliga dag kunde vi ägna åt oss själva och det behövs ju ibland och att det sen blev en sån härlig vårdag gör ju inte saken sämre...
Det blev några timmar att strosa runt i Alingsås, handla lite på torget, sitta och njuta av solen och värmen och titta på folk - ett av våra stora nöjen ;)) Alla var helt "drabbade" av att våren kommit och det var fullt på uteserveringarna, dom åt glass i stora lass och alla gamla (och nya) sommarfordon skulle visas upp i nyputsat skick.

Det var sån våryra så att räkmackorna på vårt favoritkafé tagit slut... Men inget ont som inte har nåt gott med sig! Efter att ha storhandlat på vägen hem blev det premiärsittning i eftermiddagssolen på verandan där dessa underbara lyxlandgångar åts tillsammans med några källarsvala öl och flera timmars prat och husplanering. Detta är lycka för mig!
Nu ska jag strax sätta fart med alla förberedelser inför kvällens middag med goa vänner så för mig blir det alltså en "lyckodag" till - underbart!
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Allis


1 kommentar:

Bitte sa...

Mmm.... vilka smarriga landgångar! Vad härligt att ni har sol också, här är det fortfarande bara mulet och gråtrist...

Hoppas du har haft en härlig påsk och att du får en fin påskdag!

Många kramar
Beatrice