20 april 2010

Morgonstund...


Denna stund på en ledig dag är nog något av det bästa som finns! Att vakna tidigt, sitta med sitt morgonkaffe vid datorn och tassa runt bland alla fina bloggar och bli inspirerad samtidigt som jag fortfarande kan behålla känslan av att en lång dag ligger framför mig - orörd och som jag kan fylla med precis vad jag vill.

Jag lyckades till och med att förtränga det stora städbehovet förut då jag var nere och fyllde på kaffemuggen med den sista skvätten mjölk vilket borde fått mig att inse att jag måste iväg och handla också idag...

Min lista med favoritbloggar börjar bli ganska lång och jag vill så gärna hinna kika in hos alla och se vad för kul ni har hittat på och helst också skriva en liten hälsning här och var - men hur hinner ni med? Timmarna bara rusar iväg och rätt som det är så är ledighetskänslan borta och alla "måsten" har kastat sig över mig.... tvätt, städning, inköp, hundrastning m.m. å så - ja just det jag måste ju plugga lite inför morgondagen också... Känns det igen?

Men igår hade jag en härlig stund bland mina tyger och fick faktiskt sytt en del och kom på massor av nya, roliga projekt och jag känner verkligen hur det drar in till pysselrummet och symaskinen där varje gång jag går förbi.... Så jag kanske tar på skygglapparna och försvinner in i pysselinspirationen istället för alla måsten idag - man vet aldrig med mig ;))

Önskar er alla en måste-fri dag!

Kram Allis

4 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Håller med dig om att just så ser den bästa morgonstunden ut!
Kram

Möllebacken sa...

vad kul att du kikade in hos mig.
kan det bli en bättre start på morgonen med en kopp kaffe och få kika runt i bloggarna och hitta nya och gamla bloggvänner.
Hoppas att du fick en mysig dag. Idag har det snöat i Skåne!!
Men, men april....
Kram
Pella

Anonym sa...

samma här... det tar tid att kika på alla fina bloggar! Man vill så gärna, men timmarna finns inta alltid.
Vilket fint lapptäcke! Önskar att jag kunde sy!

Kram pernilla

Allis sa...

härligt att vi stavas lika dant! :D