07 februari 2010

Förkyld - igen!

Solviksbron
Här kommer lite bilder från vår härliga promenad runt vårt lilla samhälle och sjön igår - trots att det kanske börjar bli lite "uttjatat" med vinterbilder så var det en så fantastisk vinterdag och där det var lä så värmde solen. Alltid något ;))
Klassisk Hindåsvy med hopptornet och Hotel Hjortviken
Det var fullt med folk på sjön som njöt av dagen på olika sätt, mest skidåkare men även hundspann, gokartförare och fiskare kunde siktas. Egentligen är det lite för mycket snö på sjön nu för att det ska vara trevligt att gå där, men det blir ju bra motion ;))
Och vår lilla buskatt är så trött på att vara instängd pga all snö så hon följde faktiskt med på sista kvällsrundan, fast det verkade inte som att hon uppskattade det heller eftersom hon inte kunde smita in mellan buskarna och lurpassa på sin kompis.
Trist är att jag känner mig förkyld igen med halsont, snuva och värk i lederna - igen! Kanske är immunförsvaret nere på noll nu efter denna långa vinter?
Må gott denna söndag!
Kram Allis

1 kommentar:

färgtrappan sa...

Hej! Ja tänk alla dessa utekatter som inte vet var de ska ta vägen snart därute i kylan, springer in och ut hela tiden. Vi har ju också en vimsig en här hemma, som jag skriver om ibland.
Men jag är lite kluven för jag tycker det är härligt att vi äntligen har fått en riktig vinter, vi som alltid har så grått o trist här ner på västkusten. Men det är klart...man längtar ju... till maj och allt det gröna och härliga...
Längtar...och så VIPS! Så är vi där, igen. För den går ju så fort, tiden. Eller hur?
Ha det så gott och krya på dig nu med förkylningen och tänk på varma soliga vårdagar ;)