24 februari 2010

Älsklingar och takdropp

Självklart så blev det en rejäl förkylning av det där kliandet i näsan som kändes i måndags så igår låg jag mest hela dagen. Tur i oturen kanske att jag är ledig... för det finns väl inget tristare än att ringa sig sjuk? Irriterande ändå eftersom jag hade planerat annat för dessa dagar - och att det faktiskt varit ett härligt väder som alltså har varit svårt att utnyttja med rinnande näsa, hosta och lätt feberkänning. Men har man hund så finns ingen pardon, ut några svängar måste man ju och det har ändå varit härligt att se och känna hur solen värmer och det faktiskt töar där den kommer åt. Kanske finns det hopp om vår trots allt!?
Har iaf lyckats städa av det värsta här hemma idag, tvättat lite och busat och kelat med mina älsklingar. Mongolina är såå rastlös när hon inte kan vara ute och skoja runt som hon vill - på fotot har hon hittat en påsklämma att leka med och då flyger både mattor och dukar ;))
Fåglarna på utsidan har fått en ny omgång med talgbollar i syrenbuskaget och koltrastarna blev så nöjda med att få frön och brödsmulor på marken. Alltså inga stora händelser - men man får vara glad för det lilla ;))
Nu ska jag fortsätta att kurera mig så att jag kan hänga med på allt kul som händer här i helgen!

Kram Allis

2 kommentarer:

Bitte sa...

Vad tråkigt att du har åkt på en förkylning, hoppas att den ger med sig snart!

Jag känner igen det där med djur som blir rastlösa av att inte kunna vara ute som vanligt... jag har en liten tjej här hemma som har surat ordentligt den senaste veckan ;-).

Krya-på-dig-kramar
Beatrice

Anonym sa...

usch för förkylningar! Hoppas du blir frisk snart!
Känner igen det där med rastlösa katter på vintern! De bara bråkar med varnandra till slut...
KRam pernilla