01 november 2009

50årsfirande ;))
Åh, vad trevligt det var igår!!


En av mina bästa vänner fyllde 50 i tisdags och hon försökte in i det sista att låtsas som att detta inte skulle hända ;))
Men så äntligen, på lördagen innan då insåg hon att hon skulle bli uppvaktad hur hon än gjorde så då bjöd hon hem oss tillsammans med familjen som i lördags och samma kväll när jag pratade med hennes dotter så kom vi på att vi skulle göra en liten "kupp" iallafall. Allt för att hon skulle slippa att stå där med allt stök själv, vilket vi dels inte tyckte passade en sån dag och inte heller var bra för henne som har haft det så stressigt ett bra tag. Vi ville att hon bara skulle bli uppvaktad, uppassad och ha en riktigt skön dag/kväll så med gemensamma ansträngningar lyckades vi att få henne att tro att hennes mamma skulle arrangera något i stan, dit vi vet att hon egentligen vill slippa att åka då hon är ledig och dit vi inte var medbjudna så hon trodde att hon skulle bli tvungen att fixa nåt, senare, bara för oss.
Alltså blev hon helt paff och väldigt glad då hon blev lurad hit (på väg till stan) och alla var här och sjöng för henne då hon stressad (som vanligt) kom uppspringande på altanen och undrade vad jag ville!!?? Och ännu mer glad och överraskad blev hon av all god mat, gott att dricka , presenter, tal och "surpice-gäster" under kvällens gång. När jag pratade med henne förut idag så sa hon att hon "känt sig som en prinsessa hela kvällen" - och det är väl högsta betyg lr?
Det blev verkligen jättelyckat trots kort om tid och en minimal arbetsinsats och trots alla negativa protester mot "kuppen" - skäms på er!

Fånga tillfället och lyssna inte på alla pessimister!

Kram Allis

Inga kommentarer: