11 juli 2013

Underbart är inte kort!


Underbara semester!
 Bättre än så här kan det inte bli!
 Först vår härliga resa och sen allt roligt att pyssla med här hemma i sol och värme ;)
Hyresgäster har vi och det är så trevligt;)
 Alla älsklingsbarnen har vi träffat och myst med och ändå hunnit åka på shoppingtur för att skaffa mer material till projekten.
Mycket trädgårdsarbete har det blivit, stengången har Herr Larsson gjort klar och lycka är att gräva om komposten och få lass efter lass med fin jord ;)

Och ändå är det massa roligt kvar av denna ledighet!
Och massa sommar kvar med!

Önskar att ni har det minst lika härligt som jag har!

Kram Allis

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Härliga semesterbilder!
SV: Nej jag får ingen respons via mejl när ni svarar på en kommentar jag gjort hos er, och det är samma här. (Jag vet att den funktionen finns i vissa bloggar, men inte här.) Jag är helt medveten om att många inte går tillbaka och läser. Jag skriver svar dels för dem som vill gå tillbaka och läsa och dels för nya läsare som tittar in. Ibland, om jag vill vara säker på att personen får mitt svar, då kopierar jag det och lägger in det i deras blogg också. Som nu…

Unknown sa...

Okej, bra att veta! Undra om det kan vara nån inställning? Jag kikar runt på detta och återkommer om jag hittar nån lösning. För mig hade det varit bra eftersom jag lätt glömmer att gå tillbaka men tycker det är så kul när jag kommer ihåg ;) ibland är det ju ganska många bloggar jag besökt...

Freedomtravel sa...

SV: Jag tror att det beror på var man har bloggen (alltså Blogger, Blogspot, WordPress osv…). Jag har sett den här funktionen på några bloggar, men minns inte var de bloggarna fanns. På vår blogg går det nog inte, eftersom vi skriver svaren som en ny kommentar, inte som en direkt reply.

Cat sa...

Härliga pioner. Vilken underbar resa ni har gjort, ser fram mot fortsättningen.
Ha de gott. Kram, Catarina