07 juli 2013

Borta bra...
Men hemma bäst!


Så är det allt - även om det är underbart med nya vyer och äventyr så finns det inget som går upp emot att vakna hemma till en ljuvlig sommarmorgon!


Strosa runt i trädgården som börjar komma i form igen, fota lite, fundera på vad dagen ska innehålla.... 
Bara njuta av allt vackert och av känslan av ledighet - vilken lyx!


Helt otroligt att så mycket blommar, var så säker på att jag skulle missa både pionerna och annat. Inte för att jag unnar er vackert sommarväder men är ändå tacksam att det inte varit högsommarvärme medan vi varit iväg. Nu finns det mesta kvar att njuta av!


Det finns såklart en hel massa att göra, målning, rensande, omplanteringar osv. Bara massa kul som det finns tid till - lyxigt det med!


Det är ett litet under att alla rosor utom en verkar ha klarat den märkliga vårvintern. Det trodde jag aldrig när barfrosten släppte sitt grepp. Vilken tur att jag inte gjorde några drastiska åtgärder utan bara klippte ned allt och väntade....
Och ser man på, till sist har det kommit skott fast jag gett upp hoppet om några plantor, där ser man ;)


Så som sagt:
Borta bra men hemma bäst!
Fast man tänker väldigt bra när man har allt på lite distans kom jag på under vår tripp. Resten av ledigheten ska jag fundera lite till på de nya insikter jag fått så får vi se vad det blir av det ;)

Tack för alla rara hälsningar, de värmer i bloggsjälen!

Ha nu en alldeles underbar söndag mina vänner!

Kram Allis

3 kommentarer:

Cat sa...

Jamen visst är det så! Det är alltid kul att åka iväg, men så skönt att komma hem igen. Så fin din trädgård är nu.
Ha de gott. Kram, Catarina

Carina sa...

Javisst är det så. Borta bra men hemma bäst...och vet du vad, jag tror, att kom man aldrig bort så skulle man inte uppskatta allt man har hemma.....fast just nu är det ju lite svårt att tro det förstås....man vill ju bara njuta den här härliga tiden.
Kram

Anki sa...

Hej!
Kom hit till dig från Carina... och så ser jag ordet husbil... och trädgård :) Blev förstås nyfiken - har ju intresse av bägge delarna :) Vår trädgård är ganska vildvuxen, men det är så jag vill ha den. Husbilslivet är underbart - men vi håller oss ännu så länge inom landets gränser.
Kul att jag hittade hit!
Återkommer :)